Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szólólemezt adott ki a CANNABIS CORPSE és a SIX FEET UNDER gitárosa, Ray Suhy - végighallgatható a 'Fulmination'


2017-06-15

Ray Suhy - aki 2015 óta a Cannabis Corpse, 2016-tól pedig a Six Feet Under felállását erősíti - 'Fulmination' címmel adta ki új EP-jét.

A 'Fulmination' Suhy első önálló kiadványa a 2015-ös, 'Tessellations' című fusion-lemez megjelenése óta. A gitáros ezúttal egy energikus instrumentális metal-EP-vel tér vissza. Az új lemez június 16-án, pénteken jelenik meg, a Cessation Engine Records jóvoltából.

Suhy a következőket nyilatkozta a 'Fulmination' album kapcsán: "Ez a lemez már elég régóta tervben van. Hosszú ideje szerettem volna ugyanis elkészíteni egy instrumentális gitár-albumot, ami súlyos riffekeet és izgalmas dallamokat és szólókat egyaránt tartalmaz - konkrétan 7 éve gondolkozom egy ilyen kiadványon".

A dob-témákért a 19 éves Victor Montanaro felel, aki nagyjából két éve közreműködik velem, ilyen-olyan alkalmakkor. Mondanom sem kell, hogy egy kiváló tehetségről van szó - tűpontosan játssza az ütemeket, és perfekül tolmácsolja az általam programozott témákat. Egyébként az Cannabis Corpse album véglegesítése és két Six Feet Under turné között döntöttem úgy, hogy végre véglegesítem ezt a projektet...".

"A 'Fulmination' jelentése "vehemens tiltakozás", illetve "erőszakos kitörés". Érzésem szerint remekül passzol a címadó dalhoz, és magához a teljes EP-hez. Jómagam mindig is arra használtam a zenét, hogy kifejezzem azokat a dolgokat, amiket nap mint nap átélek - még úgy is, hogy ez néha dühbe és erőszakba hajlik részemről, amikor például próbálom feldolgozni azt a sok őrületes dolgot, ami a mai világban történik. Az előadóknak ugyanis általában nem lenne szabad hagyniuk, hogy ezek a dolgok felbosszantsák őket; annál inkább fel kell használniuk kreativitásukat, hogy energikus, katartikus élménnyé formálják ezeket az alapvetően negatív ráhatásokat. A 'Fulmination' tulajdonképpen éppen ilyen célból született".

Íme az EP dallistája, a hivatalos ízelítő, a 'Cerulean' videoklipje és a teljes album-stream:

01. Cerulean
02. Fulmination
03. Subjugation
04. Cess Pool

A kiadványt itt lehet előrendelni különféle formátumban.


Új szólólemezt adott ki a CANNABIS CORPSE és a SIX FEET UNDER gitárosa, Ray Suhy - végighallgatható a 'Fulmination'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás