Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Scarlet Records-nál jelent meg az ULVEDHARR új lemeze, a 'Total War' - itt az új klip!


2017-09-14

A 2014-es 'Ragnarök' nagylemez és a 2016-os 'Legion' EP folytatásaként jelenik meg az olasz death-thrash banda friss stúdióalbuma, amit az új kiadó, a Scarlet Records dobott piacra.

Az Ulvedharr nemrég tehát szerződést kötött a helyi Scarlet Records-szal - ennek értelmében 2017. augusztus 18-án megjelenhetett a csapat harmadik nagylemeze, a 'Total War'.

Az Ulvedharr az európai underground thrash metal-színtér egyik legaktívabb zenekara. Új, 'Total War' című albumuk a svéd death, a germán thrash és a norvég black metal műfajok egyedi ötvözete - a dalokon olyan legendás bandák hatása érezhető, mint az Unleashed, a Dissection és az Entombed. Dalszövegeik többnyire az őskori történelem egyes korszakaival foglalkoznak - ilyen például a Római Birodalom alapítása ('Legion'), illetve annak bukása ('Flagellum Dei', 'Wrath of Brenn'), a Nagy Német Migráció ('Krigaren') és a Középkor kezdete ('Inquisition'). Az Ulvedharr tehát az európai heavy metal tradícióit követi, közben epdig modern és intenzitást nem mellőző hangzással operál.

A 'Total War' album tracklistája, valamint első hivatalos dal-előzetese itt érhető el:

01. This Is War...
02. Wolves
03. Flagellum Dei
04. Inquisition
05. Total War
06. Wrath of Brenn
07. Krigaren
08. Master of Slavery
09. Legion
10. The Dark Age
11. ...Will Never End

Újonnan megjelent a címadó dal videoklipje:

Az Ulvedharr Facebook-oldala itt érhető el.


A Scarlet Records-nál jelent meg az ULVEDHARR új lemeze, a 'Total War' - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás