Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LEPROUS - megjelent az új album, 'Pitfalls' címmel; itt a friss single, a 'The Sky Is Red'!


2019-11-26

A norvég prog-metalisták október 25-én adták ki következő, hatodik nagylemezüket, az InsideOut Music jóvoltából. Ezzel együtt egy nagyszabású európai turnét is bejelentettek.

A 'Pitfalls' albumot ezúttal is David Castillo hangmérnökkel közösen rögzítette a banda, a svédországi Ghostward Stúdió (Opeth, Katatonia) falai között. A hanganyag keverését Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves, Deaf Havana) végezte el; a borítót pedig egy indonéz művész, Elicia Edijantok tervezte.

Einar Solberg énekes-billentyűs így nyilatkozott "Rendkívül büszkék vagyunk a 'Pitfalls' albumra! Ez az az album, amit senki nem várna a Leprous-tól. Ha azt hiszed, hogy tudod, milyen irányt váltottunk, akkor tévedsz. nem csak hogy ez az eddigi legkiválóbb produkciónk, de egyben ez az eddigi legnagyobb "kanyar", amit zenei tekintetben vettünk. Továbbá ez az eddigi legszemélyesebb és legőszintébb lemezünk. Életem egyik legnehezebb időszakában írtam ezeket a dalokat; komoly depresszióval és szorongással küszködtem ugyanis. Itt pedig nincsenek töltelékek, nincsenek metaforák - csak a színtiszta igazság. Azt mondják, a zeneszerzés egyfajta terápia... ez azonban szerintem nem teljesen fedi a valóságot. Számomra a 'Pitfalls' 1,5 évnyi tanulás eredménye... megtanultam, hogyan kell átjutni a legsötétebb csatornán. A zene volt az én fáklyám".

Az album megjelent többféle változatban - többek közt Mediabook CD-n (két bónusz trackkel), sztenderd CD-n és dupla gatefold LP-n is.

A tracklista:
01. Below
02. I Lose Hope
03. Observe The Train
04. By My Throne
05. Alleviate
06. At The Bottom
07. Distant Bells
08. Foreigner
09. The Sky Is Red

A lemez első single-dalát / videoklipjét augusztus 30-án mutatták be. Az "érzelmes és melankólikus" 'Below' című szám kisfilmjét a lengyelországi Wroclaw-ban forgatták, Dariusz Szermanowicz (Grupa13 / Behemoth, Kreator, Amon Amarth, stb.) rendezésében.

A második single-dal, az 'Alleviate' lentebb elérhető videoklipen, amit Troll Toftenes rendezett:

Az újabb nyilvános dalok, a 'Distant Bells' és a 'The Sky Is Red' itt hallgathatók meg:

Ez utóbbi dobos playthrough-videója itt érhető el:

Alább megtekinthető a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első része, amiben a tagok az új album hangzását hasonlítják össze az előző, 'Malina' című albummal:

A Leprous ősszel részt vesz egy intenzív európai turnén, aminek során a The Ocean és a Port Noir lesz a vendégük.


LEPROUS - megjelent az új album, 'Pitfalls' címmel; itt a friss single, a 'The Sky Is Red'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás