Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

APOTHESARY - itt a friss klip-premier: 'You’ve Met With A Terrible Fate, Haven’t You?'


2017-07-20

A kaliforniai death / thrash banda - visszatérve egy sikeres nyugat-amerikai turnéról - felvette második nagylemezét, ami 'Accept Loss Forever' címmel jelent meg, július 7-én.

Kihasználván két intenzív turné közötti átmeneti szünetet, a Hatchet zenekarból is ismert gitáros, Clayton Cagle és Apothesary-beli bandatársai (Jared Eandi gitáros-énekes, Greg O'Neill dobos és Brittany Shankle basszer) a tavasz nagy részét új albuma munkálataival töltötte. Második nagylemezüket 'Accept Loss Forever' címmel jelentették be, mint a 2016-os, nagysikerű EP-jük, a 'Sensory Overload' folytatása (ezen mini-lemez promóciójával olyan bandák előzenekaraként turnéztak, mint a Psycroptic, a Motograter, a Soil és az American Head Charge).

Az 'Accept Loss Forever' albumot Cagle "emócionális és katartikus alkotásként" jellemzi - elmondása szerint az új lemez "remekül dokumentálja a banda evolúcióját, mind zenei, mind individuális tekintetben". "Az 'Accept Loss Forever' kiváló definíciója a "jövő zenéje" kifejezésnek, lévén ezen dalok egy része 2012-ben, vagy azelőtt született; akkor, amikor bandánk átlagéletkora mindössze 17 év volt" - nyilatkozta a frontember. "Ez teszi tehát igazán különlegessé ezeket a nótákat - bemutatják fejlődésünket, mint egységes banda, és mint emberi lények. Átalakulásunk minden szignifikáns pillanata felfedezhető tehát valamilyen formában az albumon. Tulajdonképpen nem is tudom elképzelni, hol tartanék most, ha nem lenne itt nekem ez platform, amit Apothesary-nak hívnak. Bízom benne, hogy új zenénk másoknak is olyan nagy segítséget nyújt, mint nekem saját magamnak, és az Apothesary többi tagjának. Nem mellesleg hálásan köszönjük az M-Theory kiadó csapatának, hogy hisznek bennünk, és támogatják álmaink megvalósulását".

Az Apothesary első albuma 2011-ben jelent meg, 'A Harsh Reality' címen - ekkor a banda tagjai még gimnazisták voltak. A nyáriszünetben saját szervezésű turnékat bonyolítottak le; de később már a Killswitch Engage, a Dark Tranquillity, a Fear Factory, a Dying Fetus, a Helloween, a Suffocation és a Warbringer hívta körútra őket előzenekarként. A csapat ezt követően két EP-t adott ki ('They All Carry Ghosts', 'Sensory Overload'), melyekkel tovább színesítették zenei palettájukat: némi old-school death metal-beütéssel még brutálisabbá váltak dalaik; de dallamérzékük természetesen ezután sem csökkent; sőt, mostanra fejlődött csak ki igazán.

Íme az 'Accept Loss Forever' album borítója és tracklistája:

01. Sensory Overload
02. Two-Minute Hate
03. 1976
04. Elizabeth
05. Accept Loss Forever
06. Making Up For Lost Time
07. You've Met With A Terrible Fate, Haven't You?
08. Knight
09. Woodland Critter Christmas
10. Tempest (Even Tide)
11. Expressionless Me

Az Apothesary május 27-én fellépett a hetedik észak-kaliforniai Metalfest-en, Middletown városában. A nyár végén pedig két másik M-Theory-s csapat, a Helsott és a Sicocis társaságában adnak koncertet a legendás hollywoodi Viper Room klubban. Ősszel továbbá egy nagyszabású turné van kilátásban.

Új albumukról elsőként a 'Tempest (Even Tide)' című számot osztották meg. A dalban - ami lentebb (a Tsunami Films által készített) szöveges videó formájában is elérhető - Bill Hudson (U.D.O., I Am Morbid, Trans-Siberian Orchestra) vendég-szólózik. Íme a premier:

Néhány héttel a megjelenés után közzétették a 'You’ve Met With A Terrible Fate, Haven’t You?' című szám hivatalos klipjét is:

Az albumot itt lehet megrendelni.


APOTHESARY - itt a friss klip-premier: 'You’ve Met With A Terrible Fate, Haven’t You?'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás