Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Radiant Dark' címmel jelenik meg a walesi death-doom banda, a THE DROWNING új albuma


2019-10-15

Két új dal és egy videoklipes szám is elérhető már az új lemezről.

A The Drowning együttes alapvetően a klasszikus death / doom metal műfaj pionírjai előtt rója le tiszteletét, de ugyanakkor sajátos dinamikával és agresszióval spékelik meg dalaikat. A zenekar új nagylemeze, a 'The Radiant Dark' november 8-án jelenik meg, a Transcending Obscurity kiadó jóvoltából.

A 'The Radiant Dark' elérhető lesz digitális és CD-változatban. A rendeléseket a Bandcamp-en lehet leadni, az alábbi lejátszó révén, ahol meghallgatható három vadonatúj dal:

A 'Prometheus Blinded' című számhoz videoklip is készült:

A walesi Cardiff-ból származó dallamos death / doom metal banda kiváló módon űzi azt a stílust, amit annak idején pionír honfitársaik (Paradise Lost, My Dying Bride, Anathema) megalapítottak. A 2003-ban alakult zenekarnak a legutóbbi, 'Senescent Signs' című anyaga a negyedik nagylemeze - ez a stúdióalbum öt év kihagyás után jelent meg, 2016 júniusában, a Copro Records / Casket Music kiadók jóvoltából.

A The Drowning Facebook-oldala itt érhető el.


'The Radiant Dark' címmel jelenik meg a walesi death-doom banda, a THE DROWNING új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás