Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Májusban adja ki új szólóalbumát a VIXEN egykori énekesnője, Janet Gardner


2019-04-09

A legendás rocker lánycsapat egykori front-asszonya, Janet Gardner a férjével közösen alkotta meg második szólólemezét.

A Vixen és a zenekar energikus énekesnője, Janet Gardner 1987-ben robbant be a köztudatba 'Edge Of A Broken Heart' című Billboard toplistás single-dalával. Ezt a sikert több sláger követte; nem sokkal később az EMI kiadó már egy platina-lemezes rockbandát tudhatott magáénak a zenekar személyében. A csapat fénykorában olyan legendákkal állhatott egy színpadon, mint a Deep Purple, Ozzy Osbourne, a Scorpions, a KISS és a Bon Jovi.

Gardner 2017-ben zenei tekintetben is összeállt férjével, a neves gitárossal / producerrel / dalszerzővel, Justin James-szel (aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Staind, a Collective Soul és a Tyketto). Az énekesnő ekkor vágott szólókarrierbe; lévén tovább szerette volna fejleszteni zenei kreativitását. Janet és Justin közösen összeállított egy "erős érzelmekkel, feszes groove-okkal, fertőző ritmusokkal és inspiráló dalszövegekkel" felszerelt albumot, aminek stílusa az elmúlt négy évtized legjellegzetesebb hard rock-elemeiből tevődik össze. A páros első lemeze 2017 nyarán jelent meg.

Most eljött az idő, hogy a Pavement Entertainment kiadó bejelentse a második Janet Gardner albumot, ami 2019. május 31-én jelenik meg, 'Your Place in the Sun' címmel.

Az első kritikusi hangpróbák eredményei szerint "Janet hangja ezúttal is épp olyan dinamikusan és erőteljesen szól, mint 1988-ban. A dallamos hard rock zene rajongói garantáltan kedvelni fogják Janet új szólóalbumát, melyen a modern hard rock és az old-school vegyül egymással, időtálló, több generáción átívelő formában".

Alább megtekinthető az új album munkálatait összefoglaló videó; hamarosan pedig közzéteszik az első új single-dalt is... További információkért pedig érdemes ellátogatni Gardner hivatalos Facebook-oldalára, valamint a kiadó honlapjára.

Gardner legutóbbi videoklipje, a 'Rat Hole' 2017 augusztusában jelent meg:


Májusban adja ki új szólóalbumát a VIXEN egykori énekesnője, Janet Gardner
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás