Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Kiadta új szólóalbumát a VIXEN egykori énekesnője, Janet Gardner - itt az új videoklip!


2019-05-31

A legendás rocker lánycsapat egykori front-asszonya, Janet Gardner a férjével közösen alkotta meg második szólólemezét.

A Vixen és a zenekar energikus énekesnője, Janet Gardner 1987-ben robbant be a köztudatba 'Edge Of A Broken Heart' című Billboard toplistás single-dalával. Ezt a sikert több sláger követte; nem sokkal később az EMI kiadó már egy platina-lemezes rockbandát tudhatott magáénak a zenekar személyében. A csapat fénykorában olyan legendákkal állhatott egy színpadon, mint a Deep Purple, Ozzy Osbourne, a Scorpions, a KISS és a Bon Jovi.

Gardner 2017-ben zenei tekintetben is összeállt férjével, a neves gitárossal / producerrel / dalszerzővel, Justin James-szel (aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Staind, a Collective Soul és a Tyketto). Az énekesnő ekkor vágott szólókarrierbe; lévén tovább szerette volna fejleszteni zenei kreativitását. Janet és Justin közösen összeállított egy "erős érzelmekkel, feszes groove-okkal, fertőző ritmusokkal és inspiráló dalszövegekkel" felszerelt albumot, aminek stílusa az elmúlt négy évtized legjellegzetesebb hard rock-elemeiből tevődik össze. A páros első lemeze 2017 nyarán jelent meg.

Most eljött az idő, hogy a Pavement Entertainment kiadó bejelentse a második Janet Gardner albumot, ami 2019. május 31-én jelenik meg, 'Your Place in the Sun' címmel.

A tracklista:
01. Your Place In The Sun
02. Assassinate
03. Standing
04. Try
05. Web
06. Kicks Me Back
07. A Way To Your Heart
08. Should Have Known
09. Unconditionally
10. You Said
11. Without You
12. Flame Thrower

Az első kritikusi hangpróbák eredményei szerint "Janet hangja ezúttal is épp olyan dinamikusan és erőteljesen szól, mint 1988-ban. A dallamos hard rock zene rajongói garantáltan kedvelni fogják Janet új szólóalbumát, melyen a modern hard rock és az old-school vegyül egymással, időtálló, több generáción átívelő formában".

Az album előrendelhető több különféle változatban, különleges ajándékokkal megspékelve (az egyik pakkbn például szerepel dedikált CD, eredeti kézi jegyzetek, és egy pecsét-csók Jane-től).

Alább megtekinthető az új album munkálatait összefoglaló videó; valamint az első új single-dal, a címadó szám videoklipje is... További információkért pedig érdemes ellátogatni Gardner hivatalos Facebook-oldalára, valamint a kiadó honlapjára.

Gardner legutóbbi videoklipje, a 'Rat Hole' 2017 augusztusában jelent meg:


Kiadta új szólóalbumát a VIXEN egykori énekesnője, Janet Gardner - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás