Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Welcome Storm' címmel vette fel új albumát az olasz power metal banda, a LIONSOUL - itt a friss dal-premier!


2017-06-21

A LionSoul második, 'Welcome Storm' című albuma június 23-án, pénteken jelenik meg, mint a 2015-ös 'The Throne' EP folytatása.

Az európai klasszikus power metal zene rajongói kilence vadonatúj himnusszal gazdagodhatnak a 'Welcome Storm' album formájában. Ezene felül természetesen az amerikai metalzene fanataikusai is megtalálják a maguknak valót ezen az anyagon, amit a LionSoul - a tipikus sémákat mellőzve - magas kivitelezésű vokálokkal, gyors riffelésekkel és bomasztikus billentyű-szólókkal pakolt tele. A 'Welcome Storm' minden, amiről a power metalnak szólnia kell: kemény, életerős, nyers és mindettől függetlenül rendkívül dallamos!

A Limb Music június 23-án adja ki az új, Alessandro Del Vecchio által producelt albumot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Beyond Dusk
02. The Principal Warrior
03. Next Genesis
04. Gatling Sight
05. Bright as Light
06. Iron Whispers
07. The Thunder Master
08. A Common Forever
09. Welcome Storm (Eternal Quest)
10. Lion's Throne

Íme a hivatalos album-előzetes, valamint a 'Next Genesis' című szám videoklipje, és az 'Iron Whispers' audiója (ez utóbbiban maga Del Vecchio vendégeskedik):

A LionSoul Facebook-oldala itt érhető el.


'Welcome Storm' címmel vette fel új albumát az olasz power metal banda, a LIONSOUL - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás