Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Soundgarden, Metallica, Pearl Jam, Nirvana és Linkin Park tagok vettek részt Chris Cornell temetésén (fotók, videó)


2017-05-27

A Soundgarden és az Audioslave tragikus hirtelenséggel elhunyt frontemberét május utolsó pénteki napján helyezték örök nyugalomra.

Május 26-án temették Chris Cornell-t. Holttestét május 21-én, vasárnap szállították Michigan-ből Los Angeles-be, ahol május 23-án, kedden elhamvasztották, három nappal később pedig a Hollywood Forever Temetőben helyezték örök nyugalomra, szűk családi és baráti keretek között. A hamvasztásnál jelen volt Chris testvére, Peter; felesége, Vicki, és két közeli barát, Linda Ramone, valamint J.D. King énekes; a temetésen pedig részt vettek többek közt a Metallica, a Peral Jam, a Soundgarden, a Nirvana és a Linkin Park egyes tagjai, valamint néhány neves hollywoodi színész - köztük Brad Pitt - is.

A néhai zenészhez többek közt Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave), Jeff Ament (Pearl Jam), Chester Bennington és Brad Delson (Linkin Park), valamint Kim Thayil és Matt Cameron (Soundgarden) mondott gyászbeszédet. Bennington emellett előadta a jelenlévőknek - köztük a Cornell-család - a 'Hallelujah' című dal.

Cornell nyughelye a néhai zenész egy régi barátja, Johnny Ramone sírja mellett található, a Hollywood Forever Temető Fairbanks Lawn elnevezésű parcellájában. A ceremóniáról a TMZ bulvármagazin tudósított. Alább, valamint a Daily Mail oldalán megtekinthető néhány videó és fotó az eseményről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy Cornell-családhoz közeli forrás továbbá elmondta a CNN-nek: "A család tervbe vett egy nyilvános megemlékezést is, melynek során a rajongók is leróhatják tiszteletüket; de jelenleg fontosabb, hogy szűk családi körben megrendezendő temetés méltó körülmények között kerüljön lebonyolításra".

A nagyszabású nyilvános megemlékezés idejéről egyelőre nem döntött a család...

Cornell május 17-én, szerda este hunyt el, nem sokkal azután, hogy bandája, a Soundgarden fellépett a detroiti Fox Színházban. A szakértői megállapítás szerint az 52 éves zenész saját kezével vetett véget életének. A tragédiáról bővebben itt számoltunk be.


Soundgarden, Metallica, Pearl Jam, Nirvana és Linkin Park tagok vettek részt Chris Cornell temetésén (fotók, videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás