Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A DEATHSTARS-ból a TRIBULATION zenekarba igazolt Oscar "Vice" Leander dobos


2017-05-28

A svéd indusztrális rockbanda, a Deathstars megvált Oscar "Vice" Leander dobostól, aki ezt követően belépett a Tribulation együttesbe.

Oscar "Vice" Leander tíz évvel ezelőtt csatlakozott a Deathstars-hoz, eredetileg session-dobosként, de 2011 óta teljes értékű tagja volt a bandának. Utolsó koncertjét júliusban adja a Deathstars színeiben, Mexikóban.

"Közel egy évtizednyi Deathstars-ban eltöltött vér, verejték és sötétség után véget ért a közös utazásunk" - írja közleményében Leander. "Hangszerem használatával szeretnék felfedezni újabb területeket, kihívásokat - ez a szándék vezetett erre vonatkozó döntésemhez. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenért Andreas-nak, Emil-nek, Skinny-nek és Eric-nek, és természetesen az egész stábnak, valamint minden lelkes rajongónak világszerte. Ti tettétek igazán különlegessé ezt az egészet".

A Deathstars közleménye így szól: "Továbbra is legjobb barátok maradunk Oscar-ral. Örömmel látjuk őt viszont haver-bandánk, a Tribulation színeiben. Ettől függetlenül azonban továbbra is napi szinten tartjuk majd a kapcsolatot, szóval etekintetben mondhatni nem változott semmi".

A Deathstars - miután megtalálta új dobosát - nekilát soron következő nagylemeze (a 2014-es 'The Perfect Cult' folytatása) felvételeinek.

A progresszív death / black metal zenét horror-imázzsal ötvöző Tribulation zenekarban Jakob Ljungberg helyét veszi át Leander. Ljungberg - aki korábban olyan bandákban fordult meg, mint az Enforcer, a Sars és az Undergång - 2012 óta volt a banda dobosa. Kiválásának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Leander június első hétvégéjén lép fel a Tribulation színeiben, a svéd Muskelrock fesztiválon.


A DEATHSTARS-ból a TRIBULATION zenekarba igazolt Oscar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás