Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE BRINK - a Frontiers adja ki a brit hard rockerek debütáló lemezét; itt az új klip, az 'Are You With Me'!


2019-05-04

Az NWOBHR (New Wave Of British Hard Rock) mozgalom legújabb szenzációja, a The Brink együttes a Frontiers Music Srl kiadóval kötött több albumra szóló szerződést.

A klasszikus hard rock bandák által inspirált The Brink zenekart Tom Quick énekes, Alex Bittles szólógitáros, Izzy Trixx ritmusgitáros, Gary Connor basszer és Davide Drake Bocci dobos alkotja. Saját bevallás szerint "vibráns, üde, 21. századi, tökös rock 'n' roll" muzsikát játszanak, és a helyi szaklapok is Nagy-Britannia egyik legaktívabb, legenergikusabb rockzenekaraként tartják számon őket. A The Brink vokális és instrumentális tekintetben is magas színvonalú kivitelezést produkál, és természetesen sajátos, még eme némileg telített színtéren is egyedülálló stílussal rendezik. Lüktető himnuszaik és epikus balladáik konkrétan aréna-előadást érdemelnek; lévén dalszerzői abilitásaik a korai Def Leppard / Bon Jovi vonalon mozognak. Fennállásuk során számtalan teltházas koncertet adtak hazai pályán - emellett megjelent két EP-jük is. A jövő azonban még fényesebbnek ígérkezik; ugyanis leigazolta őket a műfaj egyik legsikeresebb kiadója, a Frontiers Music Srl!

A banda közleménye így szól: “Több évnyi kemény munka és változatos hullámvölgy után, most végre megköthettünk első lemezszerződésünk! Abszolút megtiszteltetés számunkra, hogy a Frontiers vett szárnyai alá minket; ennél a kiadónál állomásoznak ugyanis a világ és minden idők legnagyobb rockbandái! Fantasztikus lehetőséget kaptunk tehát - igazi privilégium egy ilyen királyi céggel partnerségre lépni! Igyekszünk tehát a jövőben is beleadnunk minden tőlünk telhetőt ebbe a projektbe, mivel úgy érezzük, most már minden feltétel adott ahhoz, hogy elkápzátassuk a világ rockereit!!”.

A The Brink mostanra elvégezte a munkálatokat bemutatkozó albumán, aminek megjelenése 2019. május 17.-re várható. A 'Nowhere to Run' című nagylemez producere Nick Tauber (Thin Lizzy, UFO, Marillion) volt. A borító és a dallista így néz ki:

01. Little Janie
02. Break These Chains
03. Never Again
04. Save Goodbye
05. Take Me Away
06. One Night Only
07. Wish
08. Said And Done
09. Fairytale
10. Don’t Count Me Out
11. Nothing To Fear
12. No Way Back
13. Are You With Me
14. Burn

Az albumra itt lehet leadni az előrendeléseket.

Az első single, a 'Break These Chains' szöveges videója lentebb elérhető. Tom Quick énekes így nyilatkozott: "Ezt a dalt bandánk basszusgitárosának (Gaz Connor) barátai inspirálták, akik keményen dolgoznak alkalmazottként - viszonylag jó munkahelyeken -, de mégis úgy érzik, többet érdemelnek az élettől; többre hivatottak. Le kell szaggatniuk a láncokat magukról. Gitárosunk, Lexi Laine írt egy ütős riffet a dalszöveg kemény üzenete mögé; így még inkább életre kelt a történet".

Újabban megjelent a 'Save Goodbye' című szám is:

Itt elérhető az 'Are You With Me' című szám hivatalos klipje is:

A zenekar Facebook-oldala itt érhető el.


THE BRINK - a Frontiers adja ki a brit hard rockerek debütáló lemezét; itt az új klip, az 'Are You With Me'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás