Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Weapons of Tomorrow' címmel jelenik meg a WARBRINGER új albuma - itt az új klipes dal!


2020-03-13

A Warbringer április 24-én új albumot jelentet meg a Napalm Records jóvoltából.

A Warbringer új albuma, a 'Weapons of Tomorrow' technikai szempontból, dalszövegileg és stílusilag is a banda előző, 'Woe to the Vanquished' (2017) című albumára épül; egyben pedig megkoronázza a zenekar közel két évtizedes karrierjét.

Az új nagylemez producere ezúttal is Mike Plottnikoff (Fear Factory, In Flames, stb.) volt. A keverést pedig az a Zack Ohren (Machine Head, stb.) végezte el, aki a Warbringer második, 'Waking into Nightmares' című albumát is keverte.

A 'Weapons of Tomorrow' album minden dala egy-egy sajátos koncepció köré épül, de összességében a banda a modern technológia társadalom-veszélyeztető hatásait vázolja fel a dalszövegekben. Ennek kapcsán John Kevill énekes elmondta: "Rengeteg munkát és gondolatot fektettem az album dalszövegeinek megírásába. Van az egésznek egyfajta "mesemondó" hatása, mely szoros összefüggésben van az adott dalok zeneiségével és struktúrájával. A 'Weapons of Tomorrow' egyébként számos olyan elemet tartalmaz, melyen előző albumunkon, a 'Woe to the Vanquished'-en is felfedezhetők voltak, de ezeket most újabb, izgalmasabb szintekre emeltük".

Az album hangzása kapcsán Kevill hozzátette: "Amellett, hogy olyan gyors és tempós nóták is szerepelnek az albumon, mint a 'Firepower Kills' és az 'Unraveling', vagy épp a pusztítóan súlyos 'The Black Hand Reaches Out' és 'Crushed Beneath the Tracks', a 'Weapons of Tomorrow' néhány különösen epikus tételt is tartalmaz - nem egyet, hanem egyenesen négyet. Mindegyiknek megvan a sajátos karaktere. Ilyen például a 'Defiance of Fate' című fél-ballada, mely konkrétan egyik korábbi nótánkhoz sem hasonlít semmilyen szempontból. A 'Heart Of Darkness' és a 'Notre Dame (King Of Fools)' továbbá sötét, black metal-orientált hangzással operál, míg a 'Glorious End' egy tragikus háborús ópusz, aminek meglehetősen egyedi dalszövegi komponensei vannak".

A 'Weapons of Tomorrow' megjelenik többek közt normál és deluxe CD-n, digitális változatban, box-szettben és limitált bakeliten is. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Firepower Kills
02. The Black Hand Reaches Out
03. Crushed Beneath The Tracks
04. Defiance Of Fate
05. Unraveling
06. Heart Of Darkness
07. Power Unsurpassed
08. Outer Reaches
09. Notre Dame (King Of Fools)
10. Glorious End

A szerb paramilitáris alakulatról, a "Fekete Kézről" szóló dal, a 'The Black Hand Reaches Out' című szám hivatalos, Lenny Vitulli (Red Riot Films) által rendezett videoklipje alább megtekinthető:

"Az új lemezen megtalálható két olyan dal, amit korábban már hallhattatok - ez a ‘Firepower Kills’ és a ‘Power Unsurpassed’, mely nótákat átdolgoztuk és a végletekig fejlesztettük. A ‘Firepower Kills’ a moderkori fegyvergyártásról szól; vagyis arról, hogy az embereknek óvatosabban kellene használniuk ezeket az egyébként gyilkos eszközöket. A dalban 100 év tudományos fegyvergyártási történelme elevenedik fel, majd feltesszük a kérdést: 'vaojn hova vezet ez az egész?'. Zeneileg egy vérbeli, totális thrash-himnuszokról van szó, melynek fő riffje a dalszöveg "fegyver-központúságával" van egyenes arányban".

Íme a 'Firepower Kill' 2020-as változata:


'Weapons of Tomorrow' címmel jelenik meg a WARBRINGER új albuma - itt az új klipes dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás