Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a DEAD LORD új dala és videoklipje, a 'Distance Over Time'!


2020-05-18

A svéd klasszikus hard rock banda 'Surrender' címmel ad ki új albumot idén szeptemberben.

A 2017-es 'In Ignorance We Trust' album folytatásaképpen megjelenő 'Surrender' albumot a Century Media Records adja ki.

A banda a következőket közölte az új lemez kapcsán: "Elkészültünk negyedik, 'Surrender' című nagylemezünkkel, ami Robert Pehrsson hangmérnökkel (Robert Pehrsson’s Humbucker, Death Breath, Dundertåget/Thunder Express, stb.)  tettünk halhatatlanná az utókor számára, a stockholmi Humbucker Stúdióban. Rettentően szerény véleményünk szerint ez az eddigi legjobb albumunk; ez fogja a legjobban leolvasztani a bőrt az arcotokról".

"Az új dalokat a következőképpen komponáltuk és rögzítettük: Hakim Krim megírta és szólógitáron feljátszotta a saját témáit és felénekelte szívszaggató vokáljait, majd jött Martin Nordin, akinek közép-tempós gitár-játéka és angyali háttér-vokálja bebiztosította a harmóniát. Őt követte Adam Lindmark, aki állatias ösztöneit fejezi ki ezekkel az őrületes dob-témákkal. A mennydörgés-szerű, groove-os és ritmusos elektromos basszusgitárt pedig Mr. Krim és Mr. Nordin vette kézbe, felváltva".

Ebből a felállásból kiderül, hogy a Dead Lord megvált előző gitárosától, Olle Hedenström-től. Lévén ezentúl Martin a banda ritmusgitárosa, a Dead Lord-nak be kellett mutatnia egy új tagot: ő nem más, mint "a mítikus Ausztrália arany-partjairól származó" Ryan Kemp, aki hivatalosan is átveszi a basszusgitáros-posztot.

A szeptemberben megjelenő 'Surrender' albumot hamarosan hivatalosan is bejelentik... de addig is lentebb elérhető az első új single-dal, a 'Distance Over Time'. Ez a szám kiváló példázata mindannak, ami az új album hallható: valódi, őszinte, erős, lényegretörő rockmuzsika.

Az új single-dal megrendelhető digitális formában, valamint hét-hüvelykes bakeliten egyaránt. A single LP-változatának B-oldalán a 'They!' című szám koncert-verziója hallható, amit 2017-ben rögzítettek, az Immerhin Würzburg színpadán.

A Dead Lord jövőbeni turné-beosztása a Facebookon érhető el.


Itt a DEAD LORD új dala és videoklipje, a 'Distance Over Time'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás