Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új dalt mutatott be a LION'S SHARE


2019-09-05

A svéd metalbanda egy hatéves szünetet követően tért vissza a színtérre 2017 nyarán; méghozzá egy vadonatúj single-dallal / szöveges videóval. Most megjelent a folytatás!

A Lion's Share új, visszatérő dala 'Another Desire' címmel jelent nemrég meg.

Már régóta tervezzük, hogy ismét beindítjuk a Lion's Share gépezetét; és annak ellenére, hogy Lars [Chriss, gitáros] és én meglehetősen távol élünk a többiektől, valahogy mégis sikerült összehoznunk néhány dalszerzői / stúdiós megmozdulást az elmúlt években” - nyilatkozta nemrég Nils Patrik Johansson énekes, aki az utóbbi időben a Civil War és az Astral Doors felállását erősítette.

Jómagam producerként / hangmérnökként dolgoztam az elmúlt hat évben, Patrik pedig a Civil War és az Astral Doors színeiben adott ki albumukat, bonyolított le turnékat. Nem tűntünk tehát el a zeneiparból; mindössze arról van szó, hogy a Lion's Share zenekar nem folytatott ezidő alatt publikus tevékenységeket” - tette hozzá Chriss, aki azt is elárulta, hogy ezentúl duóként működik a banda; lévén ő és Johansson érzi a leginkább "mire van szüksége a Lion's Share-nek".

A páros több mint 25 új Lion's Share nótát írt meg teljes, vagy félig kész formában. Ezeknek a felét már fel is vették rendes stúdióban, még az eredeti tag, Andy Loos basszusgitáros társaságában. A többi dalt többé-kevésbé barátaik és session-zenészek segítségével rögzítik, és bizonyos időközönként - szöveges videók formájában - közzéteszik. A legfrissebb hírek szerint a banda 2020 folyamán adja ki új, visszatérő nagylemezét!

Nemrég a két vezér elárulta azt is, hogy immáron viszatért a bandába az egyik alapító / billentyűs, Kay Backlund; lévén az újabb dalok felvételéhez szükség volt szintetizátorra.
"Az utóbbi években több alkalommal is stúdióztam
Kay-jel, olyan albumokon, amiknek én voltam a producere; így amikor rájöttünk, hogy második új dalunk, a 'The Lion's Trial' billentyűket igényel, egyértelműen rá esett a választás" - nyilatkozta Lars Chriss. "Biztos vagyok benne, hogy a rajongók is nagyon örülnek annak, hogy immáron ismét együtt dolgozik debütáló albumunk felállásának három-ötöde!".

A Lion's Share első visszatérő anyaga egy öt-számos EP volt. A 2018. szeptember 28-án megjelent digitális lemez - ami a 2009-es 'Dark Hours' album folytatása - magában foglal többek közt egy korábbi Lion's Share dal ('Sins Of A Father') újrarögzített változatás (ez a banda '95-ös debütáló lemezének címadó nótája). Továbbá felkerült az EP-re a két vadonatúj dal, az 'Another Desire' és a 'The Lion’s Trial', valamint két koncert-felvétel, amit a néhai Ronnie James Dio emlékére vettek fel: mind a 'The Mob Rules', mind a 'Heaven And Hell' a Lion's Share 2010-es, Svéd Rockfesztiválos fellépésén került rögzítésre. Bővebb infók az új EP-ről és a banda aktuális tevékenységeiről: www.lionsshare.org.

Íme az első két új dal, az 'Another Desire' és a 'Chain Child', valamint a 'The Lion's Trial' és az újrarögzített 'Sins Of A Father' című szám:

2019 júniusában egy újabb single-dalt tett közzé a banda, 'We Are What We Are' címen, egyfajta "köszönetképpen az elkötelezett rajongók és barátok számára".

A 'We Are What We Are' itt rendelhető meg digitális formában; itt pedig elérhető a dal szöveges videója:

A legfrissebb dal, a 'Pentagram' 2019 októberében jelent meg, dalszöveges videó formájában:

2018. november 14-én nem mellesleg digitális formában (hivatalosan most először) megjelent a Lion's Share teljes diszkográfiája. A banda összes albumát Mike Lind remaszterizálta. Aki rajong a bandáért, jól tudja, hogy ezeken az albumokon olyan legendás bandák egyes tagjai tűnnek fel, mint a Megadeth, a KISS, a HammerFall, a Symphony X, Yngwie Malmsteen és a Candlemass. A lemezek mixerei között pedig olyan világhírű hangtechnikusok nevei szerepelnek, mint Jens Bogren (Arch Enemy, Opeth, Symphony X, Amon Amarth), Niklas Flyckt (egyszeres Grammy-győztes / négyszeres jelölt) és Ronny Lahti (Roxette, Europe, Glenn Hughes).

A Lion's Share legutóbbi nagylemeze, a 'Dark Hours' 2009. március 25-én jelent meg, a Blistering Records jóvoltából.


Új dalt mutatott be a LION'S SHARE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás