Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

"Engedd ki a hajad és szakítsd szét a felsőd!" - itt az új EVIL INVADERS album legfrissebb videoklipje!


2017-09-19

A belga thrasherek idén új nagylemezzel örvendeztetik meg a közönséget. Most megjelent egy friss videoklip is, 'Mental Penitentiary' címen.

Miután egész Európát körbeturnézták nagysikerű debütáló albumuk, a 'Pulses Of Pleasure' (2015), valamint annak intenzív folytatása, az 'In For The Kill' EP (2016) promóciójával, az Evil Invders tagjai most összehoztak egy újabb adrenalinnal és tömör erőszakkal felszerelt albumot! Második nagylemezük a 'Feed Me Violence' címet kapta.

Joe és Max, a két bandavezér az alábbiakat közölte: "A Poklot is bejártuk, mire sikerült kiviteleznünk ezt az anyagot, és úgy érezzük, totális pusztítást végeztünk. Beleöntöttük minden frusztrációnkat ebbe az albumba, és ezt ti egyértelműen felfedezhetetik, ha végighallgatjátok. Nem is kell másra számítani; csakis színtiszta haragra és dührohamra. A 'Feed Me Violence' egy vadonatúj fejezet az Evil Invaders számára; ugyanis olyan elemek is felfedezhetők a lemezen, amilyet nem vártatok volna tőlünk. Az agyromboló riffelésektől kezdve, egészen a lassú, letisztult, majdhogynem teátrális kompozíciókig mindent megtaláltok ezen a korongon. Számotokra ez a lemez egy sötét és fájdalmas utazás az őrület és a bosszú földje felé!".

Vad, mocskos, villámgyorsaságú és kaotikus - ez jellemzik az új Evil Invaders albumot! Készülj fel a legdurvább zuhanóbombázásra, és a világ leggyorsabb pergésű dob-kommandójára! Engedd ki a hajad és szakítsd szét a felsőd - 'Feed Me Violence' szeptember 29-én szabadul a világra (a Napalm Records jóvoltából). A Death, a Slayer és a Kreator korai lemezeinek, valamint a Judas Priest-féle 'Painkiller' elvakult rajongóinak, és természetesen az összes extrém metal-fannak kötelezően ajánlott ez az album!

Íme a 'Feed Me Violence' borítója és tracklistája:

01. Mental Penitentiary
02. As Life Slowly Fades
03. Suspended Reanimation
04. Broken Dreams In Isolation
05. Feed Me Violence
06. Oblivion
07. Shades Of Solitude
08. Anger Within
09. Among The Depths Of Sanity

A 'Feed Me Violence' megjelenik normál CD-n, valamint szimpla bakeliten, és persze digitális formában is. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A lemezről elsőként a 'Mental Penitentiary' című szám hivatalos videoklipje debütált. A premier kapcsán a frontember elmondta: "Ez a lemez egyik leggyorsabb száma, és egyben a legfaszább, amit valaha is megírtunk! Igencsak intenzívek a dalszövegek, tehát érdemes lecsekkolni! A dal közepén hallható középtempós rész kiváló kontrasztot jelent az előtte és utána szereplő, kibaszott gyors témákhoz. Szintén őrület volt leforgatni ezt a beteges videót! Szerencsére - vagy szerencsétlenségünkre - a kamerás fickó volt az egyetlen, aki nem sérült meg...".

Újabban megjelent az 'As Life Slowly Fades' című szám klipje is:

Lentebb elérhető az első két hivatalos album-előzetes:

Az Evil Invaders aktuális turné-beosztása a lenti plakáton olvasható:

Az Evil Invaders - szintén a Napalm Records jóvoltából - 2015. március másodikán jelentette meg előző nagylemezét, a 'Pulses Of Pleasure'-t; méghozzá CD-n és limitált LP formájában. Ezt követte a 2016 szeptemberében megjelent 'In For The Kill' EP.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás