Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új videoklipjét az egykori Guns N' Roses tagok alkotta THE COMPULSIONS


2021-06-11

A New York City-beli rockcsapat 'Ferocious' címmel látta el új stúdióalbumát, ami 2020. november 13-án jelent meg. Erről tettek közzé most egy vadonatúj videoklipet.

A 'Ferocious' albumon a The Compulsions állandó frontembere, Rob Carlyle énekes-gitáros, valamint Earl Slick (David Bowie, John Lennon) és Ron “Bumblefoot” Thal (Sons Of Apollo, ex-Guns N’ Roses) gitárosok, Alec Morton (ex-Raging Slab) basszer és Brian Delaney (ex-New York Dolls) dobos szerepel - ez utóbbi Frank Ferrer-t (Guns N’ Roses) váltotta a munkálatok során. Mellettük egy neves szaxofon-játékos, Craig Dreyer (Warren Haynes, Keith Richards) és egy ismert háttér-vokalista, Nicki Richards (Mariah Carey, Whitney Houston, Madonna, stb.) is besegített a munkálatokba.

A 'Ferocious'-ra felkerült dalok között olyan vadonatúj, Carlyle által szerzett nóták kaptak helyet, mint a 'Band Of Thieves', a 'Born On A Landfill', a 'Ferocious', a 'Killer In The Woodshed', a 'Man With No Name', az 'Addicted', a 'Dirtbag Blues', a 'Funk #666', plusz néhány feldolgozás ('Dead Flowers', 'Dust N’ Bones'), melyeket eredetileg a The Rolling Stones és a Guns N’ Roses adott elő. (A 'Dust N’ Bones' feldolgozását például egy Compulsions-fan javasolta a banda Facebook-oldalán).

A régóta várt 'Ferocious' album 2020. november 13-án jelent meg - elérhető az Amazon, a Spotify, az iTunes és a többi digitális outlet kínálatában.

A tracklista:
01. Born On A Landfill
02. Band Of Thieves
03. Addicted
04. Dead Flowers
05. Dirtbag Blues
06. Funk #666
07. Killer In The Woodshed
08. Dust N' Bones
09. Ferocious
10. Man With No Name

Rob a következőket nyilatkozta a kiadvány kapcsán: “Itt egy újabb fasza kis album, amit jómagam, Ken Rich (producer) és a srácok állítottunk össze. Van ezen minden a tökös, ütős, csonttörő rock ’n’ roll-himnusztól kezdve, a post-apokaliptikus hangzású, Mad Max által inspirált, tüzes nótákig... A zenészi teljesítmények minden eddiginél brutálisabbak; a dalszövegek pedig főként halálról és pusztításról szólnak. Minden bizonnyal ez tehát az eddigi legbetegebb, legőrültebb Compulsions album”.

A 'Ferocious' album rendelési infóit itt lehet böngészni. A The Compulsions online shop-jában ezen felül további exkluzív, új termékek is találhatók.

Íme az album legfrissebb kedvcsinálója, a 'Band Of Thieves' dal hivatalos videoklipje:

The Compulsions utolsó előtti albuma, a 'Dirty Fun' 2015 nyarán jelent meg. Az all-star banda ezt követően felvett két feldolgozást: a The Beatles 'Revolution', valamint a KISS 'Shock Me' című dalait (az iTunes-on ezek a felvételek is megrendelhető); 2016 decemberében pedig kiadott egy 'Fascination Street' című albumot.


Bemutatta új videoklipjét az egykori Guns N' Roses tagok alkotta THE COMPULSIONS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás