Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

KORN - videoklip készült a 'Can You Hear Me' című számhoz (premier)


2019-09-10

A Korn bejelentette, hogy legújabb albuma, a 'The Nothing' szeptember 13-án lát napvilágot, a Roadrunner Records / Elektra kiadók jóvoltából.

A 'The Nothing' album producere a Grammy-díjas Nick Raskulinecz volt. Az új nagylemez a 2016-os 'The Serenity of Suffering' album folytatása (az utóbbi lemez annak idején 4. helyen végzett a 200-as Billboard-listán, valamint első lett a Top Rock Albums és Hard Rock Albums toplistákon).

Jonathan Davis frontember a következőket nyilatkozta az új album kapcsán: "Lent, a Föld mélyén rendkívüli erő lakozik. Csak nagyon kevesen vagyunk tisztában eme hely jelentőségével és vonzerejével; ahol a jó / a gonosz, a sötét / a fény, a gyönyör / a fájdalom, a veszteség / az nyereség és a remény / kétségbeesés egyszerre létezik, meghatározván életünk minden egyes pillanatát. Az, hogy milyen irányba megyünk, nem mi döntjük el, hanem ez a látahatatlan "lélek", ami jelen van minden lélegzetünknél; folytamatosan figyel minket. Ez az a hely, ahol a fekete és fehér energiák összefonódnak, és a saját lelkünkhöz csatolják magukat; átalakítják érzelmeinket, formálják döntéseinket, megváltoztatják nézőpontjainkat, és összességében az egészünk létünket. Ebben a láthatatlan burokban azonban van egy csodálatos kis hely, ahol mindez az ellentét balanszba kerül; a pólusok összeforrnak... a lélek megtalálja a menedéket. Üdvözlet... a Semmiben...".

A Roadrunner Records / Elektra kiadó jóvoltából 2019. szeptember 13-án megjelenő 'The Nothing' album itt rendelhető elő. A lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. The End Begins
02. Cold
03. You’ll Never Find Me
04. The Darkness Is Revealing
05. Idiosyncrasy
06. The Seduction Of Indulgence
07. Finally Free
08. Can You Hear Me
09. The Ringmaster
10. Gravity Of Discomfort
11. H@rd3r
12. This Loss
13. Surrender To Failure

A 'You’ll Never Find Me' című szám hivatalos "vizualizációs" klipje, koncert-videója és Andzej Gavriss által rendezett kisfilmje itt megtekinthető:

A 'Cold' és a 'Can You Hear Me' című szám szintén megjelent "vizualizációs" videó formájában. Íme a premierek:

A banda egyúttal bejelentette, hogy The Nothing címen egy antológiai podcast-sorozatot mutatnak be. A "drámai történetet" - ami Matt Singer újságíró történetét, valamint egy eltűnt tinédzser lány sztoriját mutatja be - Adam Mason, Simon Boyes és maguk a Korn tagjai írták. Minderről bővebb infók hamarosan...

A Korn a nyár folyamán az Alice In Chains társaságában turnézott az USA-ban. A nagyszabású körúton részt vett az Underoath is, valamint néhány koncerten előzenekarként lépett fel a Ho99o9 és a Fever 333. A jövőbeni beosztást itt lehet megtalálni.


KORN - videoklip készült a 'Can You Hear Me' című számhoz (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás