Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LJOSAZABOJSTWA - végighallgatható a fehérorosz black / death alakulat új albuma, a 'Głoryja śmierci'


2020-06-05

Az anti-keresztény minszki extrém metal csapat teljes egészében közzétette első nagylemezét.

Miután 2015-ben megjelent a banda 'Staražytnaje' című demója, felvették a 'Sychodžańnie' című EP-t, aminek megjelenése 2017. június 30-án volt esedékes (Hellthrasher Productions). A 'Sychodžańnie' című mini-lemezt egy másik EP, a 'Lszb' követte 2019-ben (független gondozásban).

A Ljosazabojstwa ezután szerződést kötött a Godz Ov War Productions kiadóval, és nekiláttak első nagylemezük munkálatainak. Az új album mostanra készült el: 2020. június 8-án jelenik meg, 'Głoryja śmierci' címmel. Ezen a nagylemezen a bana továbbfejleszti "primitív, ősi thrash / black / death metal zenéjét, egyensúlyba hozván barbári riffjeiket, kísérteties hang-betétjeiket és dalaik "spoken word" elemeit - ezáltal pedig egy igazán egyedi hallgatói élményt biztosítanak". A 'Głoryja śmierci' egy "háromnegyed órás repülés a feneketlen mélybe".

Az album hanganyagának keverését és maszterizálását a Ghostalgy Productions munkatársai végezték; a lemezborítót egy VR nevezetű művész készítette.

A rendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a teljes album.

A Ljosazabojstwa korábbi kiadványait a Bandcamp-en lehet meghallgatni és megrendelni.


LJOSAZABOJSTWA - végighallgatható a fehérorosz black / death alakulat új albuma, a 'Głoryja śmierci'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás