Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

NARNIA - augusztus elején jelenik meg a 'From Darkness to Light' album


2019-07-08

A svéd neo-klasszikus power metal banda augusztus 2-án jelenteti meg új stúdióalbumát.

A Narnia új albumának producere maga a gitáros, CJ Grimmark volt. A keverést a banda állandósult hangmérnöke, Viktor Stenquist; a maszterizálást pedig Jens Bogren végezte el, a Fascination Street Stúdióban (Sepultura, Symphony X, James LaBrie, stb.).

A 'From Darkness to Light' album megjelenik CD-n, többféle színű bakeliten és digitálisan, Európában, az USA-ban és Ausztráliában a Sound Pollution, Ázsiában a King Records, Latin-Amerikában pedig a Voice Music, az Icarus Music és a The Dove‘s Voice Records jóvoltából. Íme a borító és a dallista:

01. A Crack In The Sky
02. You Are The Air That I Breathe
03. Has The River Run Dry?
04. The Armor Of God
05. MNFST
06. The War That Tore The Land
07. Sail On
08. I Will Follow
09. From Darkness To Light (Part 1)
10. From Darkness To Light (Part 2)

A lemez első single-dala, az 'A Crack In The Sky' itt elérhető hivatalos videoklip formájában:

Újabban megjelent a 'You Are The Air That I Breathe' című szám kisfilmje is:

A csapat 1996-os megalakulásakor még kevesen gondolták volna, hogy Christian Liljegren-ék előtt hét nagylemez, koncertalbum, számos TV-s és rádiós szereplések, 250,000 eladott lemez, valamint megannyi világkörüli turné (Japán, Mexikó, Feröer-szigetek, stb.) áll. A Narnia története során többek közt fellépett a DIO-bandával, a Stratovarius-szal és a Sonata Arcticával is. Olyan fesztiválokon vettek részt, mint a neves Svéd Rockfesztivál és a Gates Of Metal. A csapat azonban ezzel nem elégszik meg: a 2014-es újjáalakulást követően olyan helyekre és szintekre jutottak el, ahol eddig még nem jártak.

Az új album megjelenését tehát egy újabb nagyszabású világkörüli turné követi, 2019 és 2020 folyamán. A körút Dél-Amerikában veszi kezdetét (a Stryper és a Tourniquet társaságában).

Bővebb infók a turnéról és az új albumról a banda Facebook-oldalán érhetők el.


NARNIA - augusztus elején jelenik meg a 'From Darkness to Light' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás