Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Shock And Awe' címmel jelent meg a VADER új dala és szöveges videója - május elsején lát napvilágot a 'Solitude in Madness' album


2020-01-28

A lengyel death metal-veteránok következő nagylemeze 2020. május 1-én jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Itt az első single-dal!

A Vader a brit Grindstone Stúdióban rögzítette új, 16. sorlemezét. A 'Solitude in Madness' producere és hangmérnöke Scott Akins volt.

Hamarosan közzéteszik az új stúdióalbum részleteit... de addig is lentebb elérhető az első friss single-dal / szöveges videó, a 'Shock And Awe'!

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megmutathatjuk mindenkinek, hogyan szól az új album! A 'Shock And Awe' a 'Solitude in Madness' nyitó-dala, és egyértelműen benne van minden, amit a Vader-től elvárnátok: gyorsaság, agresszió és könyörtelen brutalitás. Az albumot egyébként már egy jóideje felvettük, de a kiadással kapcsolatos folyamat egy kissé elhúzódott, ezért türelmet szeretnénk kérni Tőletek. Az pedig már biztos, hogy ezt az őrületes dalt eljátsszuk a soron következő USA / Kanada-turné minden állomásán. És persze még több poklot szabadítunk Rátok a közeljövőben...".

A Vader - felvezetvén a következő nagylemezt - 2019-ben kiadott egy 'Thy Messenger' című EP-t. Ezt így kommentálta akkoriban a banda: "VADERMÁNIÁKUSOK! Ezúton szeretnénk bejelenteni egy új Vader-albumot; méghozzá egy EP-t, ami a 'Thy Messenger' címet viseli. Az új mini-album négy számot tartalmaz abból az ötből, amit az utóbbi időben szalagra vettünk. Ezeket a nótákat január és február folyamán rögzítettük, a híres, Białystok-beli Hertz Stúdióban, a Wiesławski-fivérek felügyelete alatt".

"Alább megtekinthetitek az EP borítóját, amit Wes Benscoter festett - ő az a művész, aki legutóbb a De Profundis fantasztikus albumát is illusztrálta; emellett pedig olyan bandákkal dolgozott a múltban együtt, mint a Slayer, a Kreator, vagy a Sinister. Az új lemezt 2019. május 31-én adjuk ki - ezzel egyidőben pedig készül az új Vader-nagylemez is. Ez utóbbi megjelenése 2020 tavaszára várható; méghozzá a következő címmel: 'Solitude in Madness'. Hamarosan jönnek a friss hírek!".

A 'Thy Messenger' EP-re felkerült egy 'Grand Deceiver', egy 'Emptiness' és egy 'Despair' című szám; a 'Litany' album címadó dalának újrarögzített változata; valamint egy klasszikus Judas Priest-dal, a 'Steeler' feldolgozása.

Az EP rendeléséről bővebb infók az alábbi képre kattintva érhetők el:

Az EP 'Grand Deceiver' című dala, valamint a Judas Priest-féle 'Steeler' feldolgozásának szöveges videója itt érhető el:

A Vader legutóbbi, 'The Empire' című stúdiólemeze 2016. november 4-én jelent meg, a Nuclear Blast gondozásában. Az album - amit a úgyszintén a Hertz Stúdióban vett fel a banda, Wojtek és Slawek Wiesawski producelésében - borítóját a legendás Joe Petagno (Sodom, Motörhead, Pink Floyd, Led Zeppelin, stb.) készítette. Minderről bővebben itt írtunk.

A Vader jövőbeni turné-beosztását itt lehet megtalálni.


'Shock And Awe' címmel jelent meg a VADER új dala és szöveges videója - május elsején lát napvilágot a 'Solitude in Madness' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás