Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Thy Messenger' címmel új EP-t adott ki a VADER - itt az új Judas Priest-feldolgozás, a 'Steeler" videoklipje!


2019-05-31

A lengyel death metal-veteránok következő nagylemeze 2019 végén jelenik meg.

"VADERMÁNIÁKUSOK! Ezúton szeretnénk bejelenteni egy új Vader-albumot; méghozzá egy EP-t, ami a 'Thy Messenger' címet viseli. Az új mini-album négy számot tartalmaz abból az ötből, amit az utóbbi időben szalagra vettünk. Ezeket a nótákat január és február folyamán rögzítettük, a híres, Białystok-beli Hertz Stúdióban, a Wiesławski-fivérek felügyelete alatt".

"Alább megtekinthetitek az EP borítóját, amit Wes Benscoter festett - ő az a művész, aki legutóbb a De Profundis fantasztikus albumát is illusztrálta; emellett pedig olyan bandákkal dolgozott a múltban együtt, mint a Slayer, a Kreator, vagy a Sinister. Az új lemezt május 31-én adjuk ki - ezzel egyidőben pedig készül az Vader-nagylemez is. Ez utóbbi megjelenése 2019 végére várható; méghozzá a következő címmel: '…And Then There Was Only Pain'. Hamarosan jönnek a friss hírek!".

A 'Thy Messenger' EP-re felkerült egy 'Grand Deceiver', egy 'Emptiness' és egy 'Despair' című szám; a 'Litany' album címadó dalának újrarögzített változata; valamint egy klasszikus Judas Priest-dal, a 'Steeler' feldolgozása.

Az EP előrendeléséről bővebb infók az alábbi képre kattintva érhetők el:

Az új, 'Grand Deceiver' című dal, valamint a Judas Priest-féle 'Steeler' feldolgozásának szöveges videója itt érhető el:

A Vader legutóbbi, 'The Empire' című stúdiólemeze 2016. november 4-én jelent meg, a Nuclear Blast gondozásában. Az album - amit a úgyszintén a Hertz Stúdióban vett fel a banda, Wojtek és Slawek Wiesawski producelésében - borítóját a legendás Joe Petagno (Sodom, Motörhead, Pink Floyd, Led Zeppelin, stb.) készítette. Minderről bővebben itt írtunk.

A Vader jövőbeni turné-beosztását itt lehet megtalálni.


'Thy Messenger' címmel új EP-t adott ki a VADER - itt az új Judas Priest-feldolgozás, a 'Steeler
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás