Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Mercyful Fate és Aeternus tagok vendégeskednek a lengyel DEVILISH IMPRESSIONS zenekar új lemezén - itt a teljes album-stream!


2017-09-18

A 2000-ben stúdió-projektként létrejött, 6 évvel később pedig koncertképes bandává fejlődött Devilish Impressions ismét továbbfejleszti brutális és zord black / death metal zenéjét...

Miután megjelent a banda harmadik stúdióalbuma, a 2012-es 'Simulacra', a Lifeforce Records kiadó meghosszabbította szerződésüket; így öt évvel később ugyanitt jelenhet meg a negyedik nagylemez, ami a 'The I' címet kapta. Az új album szeptember 22-én lát napvilágot, CD-n, bakeliten és digitális formában.

Az "I" ezesetben nem egy szimpla fonetikus betűszó, annál inkább arra a manifesztóra reflektál, amiért a Devilish Impression megalakulása óta kiáll: a választás és az akarat szabadságának fogalma. Az egyén felsőbbrendűségét jelenti minden olyan emberekre erőltetett, szervezett intézmény felett, ami a különféle vallások, dogmák és paradigmák következménye. A 'The I' azok ellen a tényezők, egyének ellen lázad, akik gátolják az individum perfekcióját.

A 'The I' felvételei töb különböző stúdióban zajlottak: a dobokat a Dobra12, a gitárokat az Icaros stúdióban vették fel; a keverést pedig az Impressive Art Stúdióban végezte Przemyslaw Nowak. A lemezborító és a dizján az Infected Minds csapatának nevéhez fűződik.

Az albumon szerephez jutott néhány neves vendég is - ilyen például a Mercyful Fate / King Diamond gitáros Mike Wead és a norvég dark metalista Aeternus zenekar frontembere, Ares. Emellett további vendég-művész is szerepelnek az új dalokban: a "sámáni rituális meditatív experimentális" Bon formáció, plusz a fentebb említett Impressive Art Studio tulajdonosa, Przemyslaw Nowak, aki a dalok közti átvezetőkért és a háttér-effektekért felelt.

Hosszú volt az út odáig, hogy minden a helyére álljon; számtalan éjszakát töltöttünk zeneszerzéssel és dalszöveg írással - nem is beszélve az elő-produkciós munkákról és a véget nem érő, megszakítás nélküli stúdiózásról, meg persze az utó-munkákról. A célunk azonban egyértelmű volt: azt szerettük volna elérni, hogy ez az album igazán különleges legyen - ennek érdekében pedig megérte minden durva erőfeszítés... Vagy legalábbis szerintünk... a végleges reakciót úgyis tőletek várjuk. Annyi biztos, hogy mi agyon dolgoztuk magunkat, és a lehető legjobbat adtuk; a végeredmény pedig olyasvalami lett, amire irtó büszkék vagyunk, és ami érzésünk szerint jócskán felülmúl minden eddigi munkánkat” - kommentálta az új lemezt Quazarre, a banda komponistája / énekes-gitárosa.

Íme a 'The I' tracklistája és borítója, valamint első három hivatalos előzetese:

01. The I
02. The Dove And The Serpent
03. Eosphoros
04. Blood Imprinted Stigma
05. Ipse philosophvs, daemon, Devs et omnia
06. Czern i Biel
07. The Fatal Messiah

Alább meghallgatható az 'Ipse philosophvs, daemon, Devs et omnia' című szám, amiben vendégként szerepel Mike Wead (King Diamond, Mercyful Fate) és Ares (Aeternus); valamint megtekinthető a címadó dal hivatalos videoklipje és az 'Eosphoros' lyric-videója:

Néhány nappal a megjelenés előtt a teljes album-stream elérhetővé vált:


Mercyful Fate és Aeternus tagok vendégeskednek a lengyel DEVILISH IMPRESSIONS zenekar új lemezén - itt a teljes album-stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás