Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TRAVELIN' JACK - új dalt mutattak be a múltidéző berlini rockerek: 'Land Of The River'


2019-10-25

'Land Of The River' címmel jelent meg a Travelin' Jack bombasztikus dala.

A Travelin' Jack 'Land Of The River' címmel adott ki új digitális single-dalt és egy hozzá tartozó klipet. Íme a premier:

A rock ’n’ rollt nem lehet íróasztal előtt megtervezni. Ezt a muzsikát érezni kell legbelül - szenvedélyesnek kell lenni ahhoz, hogy autentikusan, meggyőző módon játszhasd dalaidat. Flo The Fly, a berlini Travelin' Jack együttes gitáros ezt a jelenséget “ön-szórakoztatásnak” nevezi, dióhéjban összefoglalván ezzel bandája hitvallását.

Flo és három elvtársa - Alia Spaceface énekes, Steve Burner basszer és Montgomery Shell dobos a azon szenvedélyes rockzenészek prototípusai, akiket nem lehet letéríteni választott útjukról.

Minket nem érdekel, más emberek mit gondolnak rólunk; hogy lázba hozzuk-e őket, vagy épp ellenkezőleg” - mondja Flo. “Mi csak azt tesszük, amiben hiszünk, és amit a leginkább élvezünk”.

Ez a lelkesedés és kompomisszumokat nem ismerő attitűd annak a gyümölcsnek a magja, ami tulajdonképpen a banda aktuális albuma, a 'Commencing Countdown'. A Travelin' Jack 2017-es nagylemeze azév szeptemberében látott napvilágot (digipak CD-n, bakeliten és digitális formában), a Steamhammer/SPV jóvoltából. Jegyezd meg tehát ezt a dátumot, mert a rocktörténelem évfordulói ezentúl egy újabb színe fejezettel bővülnek ki!

A 2013 nyarán alakult Travelin' Jack Németország egyik legszokatlanabb rockzenekarává nőtte ki magát az elmúlt négy évben. Utánozhatatlan stílusukat - amit elsősorban Alia Spaceface énekesnő különleges karaktere tesz egyedivé - mindeddig két nagysikerű turnén és számos fesztiválon ismerhette meg a közönség, Németország határain belül. A 'Commencing Countdown' album a '70-es évek legendás rockzenekarainak (Thin Lizzy, Rush, Scorpions, Deep Purple, stb.) feelingjét hozzá vissza, de a berlini banda kompozíciói és analóg, nyers produkciója egyben korabeli és modern is.

Flo: “A mi dalainkban nincs semmi retro... mi inkább csak annak az érának a hangzását szeretnénk feleleveníteni, amikor a zene valójában nagyon vad volt”.

Ezt a mottót erősíti meg a csapat koncertjeinek látvány-technikája, és persze maga a tagok megjelenése is. Aki eddig nem látta élőben őket, annak a 'Commencing Countdown' promóciós turnéján lehet szerencséje megtekinteni ezt a speciális performanszot. Ahogy a legendás David Bowie kommentálná: “Nem tudom, merre tartok; de azt megígérhetem, hogy nem fogtok unatkozni!”.

Íme a 'Commencing Countdown' tracklistája, valamint az egyik single-dal, a 'Keep On Running', aminek videoklipjét egy híres film-producer / borító-tervező, Andreas Marschall rendezte:

01. Land Of The River
02. Metropolis
03. Keep On Running
04. Cold Blood
05. Galactic Blue
06. Time
07. Miracles
08. What Have I Done
09. Fire
10. Journey To The Moon


TRAVELIN' JACK - új dalt mutattak be a múltidéző berlini rockerek: 'Land Of The River'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás