Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KAINE - bemutatta új videoklipjét a "brit metal-revival" banda


2018-08-07

A Kaine együttes év elején kiadta harmadik nagylemezét, ami az 'A Crisis of Faith' címet kapta.

Az 'A Crisis of Faith' a Kaine jelenlegi felállásának első albuma. Az új dalokat Rage Sadler gitáros-énekes, Chris MacKinnon dobos-billentyűs, Saxon Davids szólógitáros-vokalista és Stephen Ellis basszusgitáros rögzítette. A dalszerzésból egyaránt kivette a részét mind a négy tag; tehát egy vérbeli kollaboratív alkotásról van szó.

Az új album február 5-én jelent meg digitálisan és CD-n (később pedig bakeliten is elérhető vé válik). A rendelési oldal itt érhető el.

A tracklista:
01. Heaven’s Abandonment
02. Fall Of Jericho
03. A Night Meets Death
04. Crisis Of Faith
05. Afterlife
06. Frailty Of The Blade
07. Voice In Hell
08. Behind The Preachers Eye’s
09. The Mind Is Willing
10. Alone (In My Forgotten Rage)

A lemez lentebb teljes egészében meghallgatható, valamint megtekinthető a 'Voice In Hell' című szám frissen megjelent videoklipje, amit Max Campbell rendezett.

A banda az essexi Threecircles Stúdióban (itt készült a Kaine első, 'Falling Through Freedom' című nagylemeze is) rögzítette legutóbbi single-dalait. Az elmúlt két évben három digitális kislemezt is kiadtak - 'Quality Of Madness', 'Justice, Injustice' és 'Holding The Line' címen -; ezek mindegyike elérhető a Spotify, az iTunes és az Amazon kínálatában. Ezen felül, 2016 nyarán egy digitális koncertlemezük is megjelent, 'The Soundhouse Tapes' címen.

Bővebb infók a Kaine együttesről a www.kaine-metal.com oldalon találhatók.


KAINE - bemutatta új videoklipjét a
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás