Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Depeche Mode-feldolgozáshoz forgatott klipet az EXIT EDEN


2017-10-19

Négy zenész, négy különböző országból, négy egymástól eltérő biográfiával... de egyvalami közös: a rockzene szeretete.

Az Exit Eden négy magasan képzett énekesnőt foglal magában. A sokszínűség ellenére a négy vokalista - Amanda Somerville (Avantastia / Trillium / Epica), Clémentine Delauney (Visions Of Atlantis / ex-Serenity), Marina La Torraca és Anna Brunner - személyisége és egyedülálló énekhangja kiválóan passzol egymáshoz, legyen szó operáról, vagy nyers rockzenéről! Ez a konstelláció egy roppantul egyedülálló, erős ötletekkel felszerelt projektet alkotott meg - az Exit Eden sajátos cálja, hogy bebizonyítsa a világnak: majdnem minden klasszikus nótát át lehet formálni szilárd metal-himnusszá!

A formáció debütáló, 'Rhapsodies in Black' című albumát augusztus 4-én adta ki az osztrák Napalm Records (a világ minden táján, kivéve Németországban, Svájcban és Ausztriában, ahol a Starwatch gondozza a lemezt). A 'Rhapsodies in Black' változatos keveréke néhány nemzetközi szuper-slágernek - Rihannától kezdve Madonnáig, a Depeche Mode-tól Adele-ig, mindenféle stílusú előadó egyes szerzeménye fellelhető az albumon, ami azonban mégis jóval több, mint egy szimpla feldolgozás-lemez!

A tracklista:
01. Question Of Time
02. Unfaithful
03. Incomplete
04. Impossible
05. Frozen
06. Heaven
07. Firework
08. Skyfall
09. Total Eclipse
10. Paparazzi
11. Fade To Grey

Az első single-dalt / videoklipet július elején osztották meg. Az 'Unfaithful' című Rihanna-feldolgozás kapcsán az alábbi közlemény érkezett: "Hogy miért éppen az 'Unfaithful'? Nos, Rihanna napjaink egyik legfontosabb popzenei előadója - amit csinál, az sokak számára néha túl sok, túl provokatív, túl vulgáris; de mégis benne van minden, ami őt magát jellemzi. Nekünk tetszik ez a dal, de úgy éreztük, hogy egy kicsit karcosabb, sötétebb kegyelmet nem ismerő változatot kell csinálnunk belőle. Ennek érdekében a tempót is felgyorsítottuk, hogy új energiával és fordulatokkal lássuk el ezt a slágert; ezáltal pedig bemutassuk, mire vagyunk képesek!".

Újabban megjelent a James Arthur-féle 'Impossible' feldolgozásának és a Backstreet Boys 'Incomplete' slágere cover-jének hivatalos klipje is - lentebb ez is elérhető, az album TV-s reklámfilmjével / előzetesével egyetemben.

A kvartett a hamburgi Metal Dayz Fesztiválon adja legelső koncertjét, 2017. szeptember 22-én. A koncert Facebook-eseményét itt lehet böngészni.

Az Exit Eden Facebook-oldala itt érhető el.

A megjelenést követően bemutatták a 'Paparazzi' című Lady Gaga-feldolgozás hivatalos klipjét; majd megjelent a Bonnie Tyler-féle 'Total Eclipse Of The Heart' feldolgozásának kisfilmje és a Depeche Mode-klasszikus 'A Question Of Time' cover-jének videoklipje is:


Depeche Mode-feldolgozáshoz forgatott klipet az EXIT EDEN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás