Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Novemberben Budapesten is bemutatja új, 'Rough Times' című albumát a KADAVAR


2017-06-18

A berlini rockbanda negyedik stúdiólemezét szeptember 29-én adja ki a Nuclear Blast. A lemez promóciójával nagyszabású turnét bonyolít le a zenekar.

A dobos, Tiger a következőképpen nyilatkozott: "Új albumunk munkálatai igazán intenzív ütemben zajlottak. Én konkrétan átéltem a poklot is. Az még hagyján, ha napközben egyfolytában dolgozom, de az éjszakák felérnek számomra egy kínzással. Az új dalok egyébként őrületesen, néhol igazán abszurd módon szólnak; de ugyanakkor nagyon komolyan vehetőek és személyesek is. A 'Rough Times'-ot tulajdonképpen a kettősség tartja össze. Minden egyes nótát egy bizonyos feeling ihletett. Épp ezen kétértelműség okán választottuk ezt a címet is - amellett, hogy poénos, mégis teljesen komoly. Mi egyébként jól vagyunk, nincs semmi gond; de a világból valami hiányzik. Úgy érezzük, nem illünk ide, de valahogy mégis itt ragadtunk...".

Lupus, az énekes-gitáros hozzátette: "Számomra ez egy nagyon is komoly albumcím - részemről legalábbis nincs benne semmi humor. Igyekszünk életben tartani az őseink vívmányait - ilyenek például a női jogok, a béke és egy egyesített Európa -; méghozzá úgy, hogy megállás nélkül klub-turnékat bonyolítunk le, 100 euróról szóló számlákat semmisítünk meg, és Instragramos történeteket megosztva hívjuk fel a figyelmet magunkra. Ugyanakkor más emberek hatalomba jutva próbálják gyengíteni a gazdaságot, a szabad akarat erejét és a fejlődést. Ha tehát nem kezdünk el most azonnal aggódni őseink örökségéért, hanem azokra hagyunk mindent, akik számára csak a meggazdagodás a fontos, hamarosan nagyon "zord idők" ["Rough Times"] várnak ránk. Maga az album egyfajta kalandozás az elmberi elmeállapot egyes fajtái körül. Ezek a dalok mindenről és mindenkiről szólnak, akiket mi megvetünk - legalábbis ezzel kezdődik a lemez -; a vége felé azonban felcsillannak a halvány reményre utaló jelek...".

A nagylemez-bejelentéssel egyidőben a csapat azt is elárulta, hogy az első friss single-dal 'Die Baby Die' címmel lát napvilágot. A single megjelenik 7-hüvelykes bakeliten is, rajta bónuszként egy klasszikus Beatles-dal, a 'Helter Skelter' feldolgozásával. A kislemezt itt lehet előrendelni.

Másik hír, hogy a Kadavar az új lemez promóciója keretében lebonyolít egy nagyszabású európai turnét, többnyire a Mantar és a Death Alley zenekarok társaságában. A körút - melynek dátumait és állomásait itt lehet megtekinteni - november elsején a budapesti A38 Hajóra is elér.

Hamarosan közzéteszik a 'Rough Times' további részleteit, és bemutatják az első single-dalt...

A Kadavar 2015 augusztusában adta ki előző, 'Berlin' című nagylemezét, amiről bővebben itt írtunk.


Novemberben Budapesten is bemutatja új, 'Rough Times' című albumát a KADAVAR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás