Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első albuma kiadására készül az INDIGNITY


2017-06-18

A Sliptrick Records igazolta le a lengyel death metal bandát, aminek első, 'Realm of Dissociation' című nagylemeze még ebben az évben megjelenik.

Az Indignity-t 2014-ben keltette életre a gitáros Miras és a dobos, Tarki. Elsőszámú inspirációik az olyan technikás brutál-death bandák, mint a Decapitated, az Archspire, a Cannibal Corpse és a Suffocation. Ettől eltekintve, az Indignity sajátos, friss és egyedi hangzással rendelkezik.

Nem sokkal a megalakulást követően lépett be a csapatba Sesil, a basszusgitáros (aki nem mellesleg Miras testvére) - így láttak neki bemutatkozó, három-számos demójuk munkálatainak, aminek köszönhetően megtalálták a hiányzó láncszemet: az énekes, Kilas 2015-ben csatlakozott a felálláshoz.

Miután elkészült debütáló demójuk, a 'Decrepitude', a banda zenéje nagy sebességgel elkezdett fejlődni: ezentúl már a grind és a slam műfajok egyes védjegyeit is felvették. Így 2017-re eljött az idő, hogy az Indignity felvegye első nagylemezét, a technikás brutalitással teli 'Realm of Dissociation'-t, amit a Sliptrick Records fog kiadni, várhatóan az ősz folyamán.

Bővebb infók a bandáról a Facebook-on érhetők el.


Első albuma kiadására készül az INDIGNITY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás