Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hatodik nagylemezét rögzítí a VARATHRON (videó)


2017-11-24

A legendás görög okkult black metal banda 'Patriarchs of Evil' címmel készül új stúdióalbumot rögzíteni.

A Varathron néhány hete vonult stúdióba, hogy megkezdje a 'Patriarchs of Evil' dob-témáinak felvételeit. A dobos Haris a Ioannina-beli Infinite Loop Music Stúdióban veszi fel saját témáit - erről alább látható egy felvétel.

A Varathron a következőket közölte: "Nagyon örülünk, hogy végre megkezdhettük soron következő albumunk, a 'Patriarchs of Evil' stúdiós munkáit, melyek hamarosan a keverési fázisba érnek! A dob-témákat ismét az Infinite Loop Music Stúdióban rögzítettük, a görögországi Ioanninában - az alábbi videóban ennek a folyamatnak az összefoglalóját láthatjátok. A munkálatok többi része a Crown Audio Conspiracies stúdió falai között zajlott. A keverést és a maszterizálást követően, idén decemberben eljuttatjuk az új hanganyagot az Agonia Records-nak. Folyamatban van továbbá a lemezborító megtervezése is - ezt az a Juanjo Castellano végzi, aki korábban is fantasztikus műveket készített bandánk részére".

"A 'Patriarchs of Evil' nyolc vandonatúj dalt tartalmaz - ezek mindegyik roppantul kemény, egyedülálló hangzású és istenkáromló megszólalású. A 2018-as évben ünnepeljük fennállásunk 30. évfordulóját; tehát egy igazán különleges esztendőre kell számítanotok!".

Az új album - ami várhatóan 2018 tavaszán jelenik meg - "kemény és sötét" lesz, ugyanakkor "felidézi a múlt emélkeit".

A banda egyébként további koncerteket ad 2018 folyamán, annak apropójából, hogy megünnepelje fennállása 30. évfordulóját.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album és az ünnepi turné kapcsán...

A Varathron legutóbbi, ötödik nagylemeze 2014 novemberében jelent meg, 'Untrodden Corridors of Hades' címen, az Agonia Records jóvoltából. Egy évvel később kiadott a banda egy félig stúdió-, félig koncert-felvételekből álló EP-t is, 'The Confessional of the Black Penitents' címmel.


Hatodik nagylemezét rögzítí a VARATHRON (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás