Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Sun Won’t Let Us' címmel mutatott be új klipet a CLOAKROOM


2017-07-26

A Relapse Records nemrég leigazolta az Indiana-beli triót. A 2012-ben alakult Cloakroom a pszichedelia, a stoner rock, a shoegaze, a doom és a pop műfajokat ötvözi.

Új lemezszerződése apropójából a Cloakroom már korábban kiadott egy vadonatúj single-dalt, 'Big World' címen - ezt a lenti lejátszón lehet meghallgatni és letölteni. A lentebb hallható 'Big World', valamint az újonnan bemutatott, 'Seedless Star' és 'The Sun Won’t Let Us' című videók a 2017. augusztus 18-án megjelenő, új nagylemezre kerül fel. A 'Time Well' című album elérhető lesz CD-n, dupla LP-n és digitálisan is

"2016 nyarán a Cloakroom betörte egy üres próbaterem falait, és felállított egy vadonatúj házistúdiót. Arról nem is beszélve, hogy mindeközben átigazoltunk a legendás Relapse Records-hoz, azzal a céllal, hogy 2017-ben új albumot adunk ki, önálló producelésben. A munkálatok végeztével Zac Montez hangmérnök keverte véglegesre az anyagot" - közölte a csapat.

A Cloakroom bemutatkozó albuma, a 'Further Out' 2015-ben került kiadásra, a Run For Cover Records jóvoltából. A megjelenést követően a banda olyan zenekarok társaságában turnézott, mint a Russian Circles, a Nothing, a Modern Life Is War, a United Nations, a Best Coast, a Hum és a Pity Sex. A Bandcamp-en egyébként a banda összes korábbi dalát meg lehet hallgatni.

Az új, 'Time Well' című nagylemezzel a Cloakroom "azt a világok közötti űrt kívánja betölteni, ami egy egyedi, gondolkodásra késztető, egyben kemény és súlyos zenét takar; vagyis mindazt, amire a Relapse kiadó az évek során specializálódott".

Az új album munkálatai során a trió - Doyle Martin gitáros-énekes, Robert Markos basszusgitáros és Brian Busch dobos - kreatív módon felfedezte újonnan felállított stúdiója, "szónikus laboratóriuma" különleges hangzását. Új munkahelyük akusztikája tehát fontos tényezője volt a 'Time Well' alap-hangzásának - többek közt ennek köszönhetően lépte át a banda a világ - és önmaguk - általános korlátait.

A tracklista:
01. Gone But Not Entirely
02. Big World
03. Concrete Gallery
04. Seedless Star
05. Sickle Moon Blues
06. Hymnal
07. The Sun Won’t Less Us Go
08. Time Well
09. 52Hz Whale
10. The Passenger

A lemezt itt lehet előrendelni.


'The Sun Won’t Let Us' címmel mutatott be új klipet a CLOAKROOM
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás