Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DIVINITY COMPROMISED - itt a Chicago-i prog-metal banda új szöveges videója, a 'The Fall of Æstoria'!


2017-08-31

A Divinity Compromised együttes - aminek énekese a The Skull gitárosa, Lothar Keller - második, 'Terminal' című albuma július 28-án jelent meg, független gondozásban.

A 'Terminal' album a banda 2013-as debütáló lemezének ('A World Torn') a folytatása. Előző albumukat a 2013-as év egyik legkiválóbb progresszív / power metal lemezének választották több neves szaklapban is - ennek köszönhetően pedig felléphetett a patinás ProgPower fesztiválon is a banda.

A 'Terminal' "a banda eddigi kalandozásainak összefoglalója. Az új lemez minden irányba kiterjeszti a csapat horizontjait - elsősorban személyes és szociálisan releváns témákkal foglalkozik. Ezen az albumon kapott helyet a banda valahavolt legkeményebb, egyben legvontatottabb dala". A több mint 56 perces lemezen ezen felül rendkívüli dimenziók és apokaliptikus hangképek éreztetik hatásukat".

Az új lemezhez ízelítőképpen lentebb meghallgatható az epikus címadó dal, amiben vendégként vokálozik a Witch Mountain és a Helion Prime énekesnője, Kayla Dixon. Egy nappal a megjelenés előtt a teljes lemezt közzétették - a stream szintén elérhető lentebb.

Íme a 'Terminal' borítója és tracklistája:

01. Terminal
02. Shelter in Place
03. My Escape
04. The Definition of Insanity
05. The Last Refugee
06. Free to Speak
07. Legacy
08. The Fall of Æstoria
09. Saving Grace

 

Újabban megjelent a 'The Fall of Æstoria' című szám szöveges videója:

A zenekarról bővebb infók a Facebook-on találhatók.


DIVINITY COMPROMISED - itt a Chicago-i prog-metal banda új szöveges videója, a 'The Fall of Æstoria'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás