Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ATRIARCH - új klip a portlandi "death / doom-alkímistáktól: 'Void'


2018-03-06

A Portland városából származó atmoszférikus és ritualisztikus death-doom / noise banda 'Dead As Truth' címmel látta el új nagylemezét.

A 'Dead As Truth' felvételei és keverése Greg Wilkinson producelésében zajlottak, az Earhammer Stúdióban (Om, Graves At Sea, Vhol). Az album borítóját Stevie Floyd (YOB, Dark Castle) tervezte.

A 'Dead As Truth' albumon az Atriarch "még mélyebbre merül a sötét ürességben - teszi mindezt kísérteties kántálások, egzotikus drone-témák, és gyilkos aurális kísérletezések révén, körüljárván a halál zord lelkét". Zenei tekintetben a post-punk, a gothic doom, a black metal, a sludge és a noise egyaránt meghatározója a banda sivár univerzumának. Az Atriarch igéje a következő: "egyetlen igazság létezik, ez pedig a halál".

Ízelítőképpen lentebb megtekinthető az 'Repent' és az újonnan megjelent 'Void' videoklipje, valamint meghallgatható a teljes album.

A 'Dead As Truth' 2017. augusztus 11-én jelent meg (CD / LP / Digitális), a Relapse Records jóvoltából. A fizikai példányokat itt, a digitális verziót itt lehet megrendelni.

A tracklista:
01. Inferno
02. Dead
03. Devolver
04. Void
05. Repent
06. Hopeless
07. Void (demo) (digitális bónusz track)
08. Dead (demo) (digitális bónusz track)
09. Repent (demo) (digitális bónusz track)

A 2009-ben alakult Atriarch 2011-ben jelentette meg debütáló, 'Forever The End' albumát a Seventh Rule, 2012-ben pedig második 'Ritual Of Passing' lemezét, a Profound Lore kiadó jóvoltából. A kvartett ezt követően Billy Anderson (Sleep, Eyehategod, Agalloch) producerrel vonult stúdióba, harmadik nagylemezük, az 'An Unending Pathway' rögzítése végett. Ez utóbbi 2014 októberében látott napvilágot, új kiadójuk, a Relapse Records gondozásában.

Az Atriarch felállása így néz ki:

Lenny Smith - ének
Joshua Dark - gitár
Andrew Stromstad - basszusgitár
Maxamillion Avila - dobok


ATRIARCH - új klip a portlandi
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás