Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után újjáalakult a CHIMAIRA "klasszikus" felállása - lezajlott a reunion-koncert


2017-12-30

A veterán Ohio-i metalbanda december végén a 'The Impossibility of Reason' és a 'Resurrection' albumok felállását hozta újra össze.

A Chimaira klasszikusnak nevezhető felállása 2017. december 30-án tért vissza a színpadra: Mark Hunter énekes, Rob Arnold és Matt DeVries gitárosok, Jim LaMarca basszusgitáros, Austin D'Amond dobos és Chris Spicuzza billentyűs / programozó a Cleveland-i Agora Színházban adott reunion-koncertet. (Ez a felállás legutóbb 2010-2011 környékén zenélt együtt.)

Austin D'Amond DevilDriver, stb.) helyett eredetileg Andols Herrick lépett volna színpadra, de az utóbbi nem tudta vállalni a bulit; így végül D'Amond dobolt a reunion-koncerten, amiről alább látható egy rajongói felvétel.

A Chimaira legutóbbi felállása 2014 szeptemberében jelentette be feloszlását, miután Emil Werstler kilépett a csapatból (erről bővebben itt írtunk).

A Chimaira az eOne Music Records jóvoltából adta ki legutóbbi, hetedik stúdiólemezét, a 'Crown of Phantoms'-t, 2013. júliusában (ezen szerepel a banda utolsó hivatalos videoklipje, a lent látható 'Wrapped In Violence'). Az album - melyről bővebben itt írtunk - a megjelenés első hetében több mint 7,400 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard 52. helyén végzett. A banda ezt megelőző lemeze, a 'The Age of Hell' 2011-ben jelent meg - ebből az első héten 7,000 példány kelt el USA-szerte (Billboard 54. hely). Mindezen eladási mutatókat csak a zenekar 2007-es 'Resurrection' albuma múlta felül; ebből 16,000 példány fogyott egy hét alatt (Billboard 42. hely).

A 2011-es 'The Age of Hell' megjelenése után számos tagcserén esett át a banda. Már akkoriban is felmerült a feloszlás eshetősége, de a barátok és a családtagok korábban lebeszélték Hunter-t erről a döntésről...


7 év után újjáalakult a CHIMAIRA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás