Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier a HELL IN THE CLUB új albumáról: 'Houston, We’ve Got No Money'


2017-09-07

Az olasz hard rocker banda - amit az Elvenking énekese, Davide Moras vezet - új albumát szeptember 15-én adja ki Frontiers.

A Hell In The Club keretein belül a tagok teljesen mást művelnek, mint eredeti bandájukban. A javarészt az olasz power / speed metal színtér legnevesebb együtteseinek zenészeiből összeállt H.I.T.C. a klasszikus hard rockot vegyíti modern hangzással és "az '50 évek party rock 'n' roll-jával".

A Davide "Dave" Moras (Elvenking) énekes vezette, Andrea "Picco" Piccardi (ex-Wrathchild) gitárossal, Federico "Fede" Pennazzato (Death SS, Secret Sphere, Morgana, Odd Dimension) dobossal és Andrea "Andy" Buratto (Secret Sphere, Ace Of Hearts) basszusgitárossal kiegészülő Hell In The Club néhány hónapja lemezszerződést kötött a Frontiers-szel, miután a kiadó felfigyelt a banda eddig megjelent három, nagysikerű stúdiólemezére.

Legutóbbi, 'Shadow of a Monster' című lemezük az elmúlt évek egyik legerősebb dél-európai glam-rock albuma. Ezen a lemezen a banda azt a lendületet és frissességet viszi tovább, amibe a 'Let the Games Begin'-nel belevágott, és azt a kiforrott hangzást emeli újabb szintre, ami a 'Devin on My Shoulder' lemezen hallható. 2017 őszére pedig egy mindezt túlszárnyaló sorlemez van kilátásban!

Izgatottan jelentjük be, hogy szerződést kötöttünk napjaink legnevesebb hard rock bandáinak elsőszámú otthonával, legnagyobb kedvenceink partnerével, a Frontiers Music Srl kiadóval. Hatalmas előrelépés ez számunkra; még olasz származású zenekarként is nagyon boldogok és büszkék vagyunk arra, hogy tagjai lehetünk ennek a családnak! Nem mellesleg keményen dolgozunk új dalainkon, szóval készüljetek fel, mert következő albumunk hamarabb megjelenik, mint gondolnátok!” - közölte 2016 júliusában a banda.

Mint most kiderült, az új album 2017. szeptember 15-én jelenik meg, 'See You on the Dark Side' címmel. Ennek kapcsán Moras így nyilatkozott: "Új albumunk kiválóan szól; eddig kétségkívül ez a legjobb produkciónk, egyben a legambíciózusabb módon meghangszerelt, és legtökösebb anyagunk, amin ugyanakkor fellelhető zenénk minden eredeti végjegye. Szokás szerint most is eggyé olvasztottuk inspirációinkat, és mindazt, amit általában a zenében szeretünk: így egy 100%-os, színtiszta Hell In The Club lemezt hallhattok. 11 új dalunk van, többféle különböző árnyalattal, dallammal, erővel, súlyos riffekkel, bombasztikus refrénekkel, édes szólamokkal; sőtmitöbb: ezúttal egy komplett swing / jazz-nagyzenekarral!".

Az új lemezről elsőként a 'We Are On Fire' című single hivatalos videoklipjét tették közzé. Ezzel kapcsolatban Andy Buratto basszusgitáros elmondta: "A 'We Are On Fire' videoklipje meglehetősen mocskosra, izzadtság-szagúra és intenzÍvre sikeredett. Egyszóvel a Hell In The Club aktuális státuszát reprezentálja! Lángok, Energia és Rock 'n' roll. Igen... szó szerint tüzelünk!".

Újabban megjelent az 'I Wanna Swing Like Peter Parker' és a 'The Phantom Punch' című szám  - lentebb ez is elérhető; később pedig közzétették a címadó dal közeljövőben bemutatásra kerülő videoklipjének 'így-készült' filmjét, valamint a 'Houston, We’ve Got No Money' dal videóját.

A 'See You on the Dark Side' albumot ismét a világhírű San Marino-i Domination Stúdióban rögzítették, Olaszország elsőszámú szuper-producere, Simone Mularoni (DGM) közreműködésében. Íme a lemezborító és a dallista:

01. We Are On Fire
02. The Phantom Punch
03. Little Toy Soldier
04. I Wanna Swing Like Peter Parker
05. Houston We've Got No Money
06. A Melody, A Memory
07. Showtime
08. The Misfit
09. Withered in Venice
10. Bite of the Tongue
11. A Crowded Room


Klip-premier a HELL IN THE CLUB új albumáról: 'Houston, We’ve Got No Money'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás