Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új bandával állt elő a Crematory énekese, Felix Stass - itt a STASS első videoklipje!


2017-06-28

A veterán Crematory zenekar frontembere, Felix Stass a Paganizer-ből ismert multi-instrumentalistával, Rogga Johansson-nal egyesült az új projektben.

A Stass debütáló albuma, a 'The Darkside' a Mighty Music / Target Group kiadók gondozásában jelenik meg, 2017. szeptember 15-én.

A Stass-t Felix és Rogga alapította, miután a két zenész megismerkedett egy Paganizer koncerten, 2012-ben. A Paganizer épp egy németországi mini-turnét bonyolított le, aminek egyik állomása a Felix szülővárosához (Mannheim) közeli Ludwigshafen volt.

Lévén mindketten szeretik a metalzenét, az alkoholt és az evést, rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy a két veterán jól ki fog jönni egymással. A kapcsolatot ezután is fenntartották; Felix például vendégszereplőként tűnt fel a második Megascavenger albumon, amit maga Johansson alkotott meg. Ezt követően döntöttek úgy, hogy egy teljes albumot felvesznek közösen, kombinálván több évtizedes tapasztalataikat, élényeiket. Így született meg Stass nevezetű projekt.

A Stass dalai egyaránt tükrözik a Crematory, valamint Rogga bandáinak sötét és dallamos oldalait. A Stass nevében 15 közös nótát komponáltak meg, és vettek fel a Demiurg basszusgitárosa, Johan Berglund, illetve Erik R Bevenrud dobos részvételével.

Szükség volt természetesen egy szólógitárosra is: ő a Paganizer virtuóza, Kjetil Lynghaug lett. Már a résztvevvők nevéből is érezhető, hogy itt egy "tömény melodic dark death metal" albumról van szó, ami a Crematory hangját és atmoszféráját ötvözi a jellegzetes svéd death metal műfaj hangzásával.

A 'The Darkside' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Warriors Land
02. Crawling From Ashes
03. The Final Disease
04. Forever Blind
05. Angel of Doom
06. All Roads Lead To Hell
07. The Burning
08. Days Of Cremation
09. The New World Order
10. The Host

Íme a 'Warriors Land' című dal szöveges videója:


Új bandával állt elő a Crematory énekese, Felix Stass - itt a STASS első videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás