Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Bitch In The Box' címmel mutatott be új klipet az ANVIL


2019-02-02

A legendás kanadai metalbanda 2018-ban adta ki új, 'Pounding the Pavement' című albumát, amiről most új single jelent meg.

Az Anvil Németországban rögzítette a 'Pounding the Pavement' albumot, hasonlóan a banda utóbbi nagylemezeinek gyakorlatához, ezúttal is rajongói finanszírozással. A csapat a stúdiós költségek fedezése végett elindított egy PledgeMusic-kampányt, aminek révén a fanok értékes, exkluzív ajándékokkal (dedikált CD-k, dedikált dobverők, kézzel írott szettlisták, Skype-os gitárleckék, vacsora a banda tagjaival, stb.) gazdagohattak.

A 2018 januárjában megjelent 'Pounding the Pavement' album az Anvil 17. nagylemeze lesz; a veterán banda negyven éves karrierjének újabb állomása. Az ünnep alkalmából jelent meg a Netflix-en az Anvil! The Story of Anvil című dokumentumfilm is.

Erről a nagylemezről jelent meg 2019 februárjában a 'Bitch In The Box' című single; méghozzá digitális formában és hivatalos videoklipen.

Íme a friss klip-premier:

A banda 2019-ben sem pihen: az év elején Észak-Amerikában turnéznak; nyáron pedig az európai fesztiválokat járják. Az aktuális turné-beosztás itt érhető el.

 

Az Anvil előző, 'Anvil Is Anvil' című nagylemeze világszerte 2016. február 26-án jelent meg, az SPV/Steamhammer jóvoltából. Az albumról - aminek felvételei egy kölni stúdióban zajlottak, Martin "Mattes" Pfeiffer (U.D.O.) producer közreműködésében - bővebben itt írtunk.


'Bitch In The Box' címmel mutatott be új klipet az ANVIL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás