Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EXTREMA - új énekest mutattak be az olasz thrasherek


2017-07-07

A veterán olasz metalbanda Tiziano "Titian" Spigno személyében találta meg új frontemberét. Itt az első promó-fotó az új felállásról!

A banda közleménye így szól: "Rendkívüli örömmel és izgatottsággal mutatjuk be új énekesünket, Tiziano Spigno-t! Barátunk élő debütálása július 7-én esedékes, a B.Est Fest színpadán. Kérünk titeket, hogy semmiképp ne várjátok, hogy régi énekesünk, GL klónját ismerhetitek meg. Előző frontemberünknek egyébként hatalmas hálával és köszönettel tartozunk mindazért, amit az elmúlt években hozzátett ehhez a bandához. Tiziano-t egyedi stílusa és különleges személyisége miatt választottuk. Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian pozitívan fogtok csalódni! Fogadjátok tehát szeretettel Tiziano-t! Kezdetét vette egy új fejezet!".

Az Extrema soron következő koncertjei:

Júl. 07 – Berbenno di Valtellina (Olaszország) – B.EST Rock Festival 2017
Júl. 08 – Gaggiano (Milánó, Olaszország) – GRAVE PARTY 2017
Szept. 16 – Parc De Villeroy (Mennecy, Franciaország) – Mennecy Metal Fest
Nov. 25 – Espace René Fallet 91560 (Crosne, Franciaország) – MusikÖ_Eye FEST

A csapat 2013. május 21-én adta ki legutóbbi teljes értékű albumát, a Scarlet Records jóvoltából. A 'The Seed of Foolishness' albummal az Extrema visszatért eredeti thrash-gyökereihez, melyet 10 erőteljes új dallal igazolnak. Hiteles kritikák szerint, ez a banda eddigi legjobb albuma (a lemezről bővebben itt írtunk). 2016-ban a csapat kiadott egy 'The Old School' című EP-t, amin még GL Perotti énekel (aki egyébként 1989 óta volt tagja a bandának).


EXTREMA - új énekest mutattak be az olasz thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás