Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Három szívrohamot élt túl a MOLLY HATCHET egykori énekese, Jimmy Farrar


2017-07-10

A legendás southern rocker Molly Hatchet zenekar egykori frontembere, Farrar (aki a '80-as évek eleji 'Beatin' The Odds' és 'Take No Prisoners' albumokon énekelt) az utóbbi időben súlyos szív-problémákkal küzdött.

Farrar-nak 2017. május 17. óta három szívrohama volt - szerencsére mindegyiket túlélte. Családja megsegítése céljából létrehoztak egy GoFundMe-oldalt.

Jimmy felesége, Elizabeth Farrar a következőket közölte: "Sokan a Molly Hatchet első érájának énekeseként ismerik férjemet. Mi, a család szerető férjként, apaként, testvérként, gyermekként és nagyapaként tiszteljük őt. Május 17-én Jimmy súlyos balesetet szenvedett itthon - én szállítottam őt kórházba. Miután megérkeztünk, az orvosok rögtön megállapították, szívrohamot kapott. Azonnal elvégezték a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat; majd kijelentették, hogy bypass-műtétre lesz szüksége. Miután átszállították őt az Atlanta-beli Piedmont Kórházba, további két szívrohamot kapott; a műtétet pedig csak ezután lehetett elvégezni. Május 23-án Dr. James Kauten hajtotta végre a többszörös bypass-beavatkozást - sikerrel.
Miután hosszú időn keresztül voltam Atlantában, Jimmy mellett, elvesztettem a munkám. Lévén egyébként sem volt valami magas a keresetem, és azt is csak a számlák befizetésére költöttük, mostantól ez is elmarad... Habár Jimmy felépülése folyamatban van, elég lassan zajlik mindez. Annak érdekében pedig, hogy hazatérhessen, el kell végeztetnem némi tatarozást a házunkon, és be kell vásárolnom a kellő mennyiségű gyógyszerekből, élelmiszerekből. Fizetés híján azonban ez szinte teljességgel lehetetlen. Tudom, hogy nehéz időket élünk, de nagyon megköszönnénk, ha tudnátok segíteni. Szeretben nincs híján a házunk táján, pénzben viszont igen...
".

A 67 éves Jimmy Farrar - aki 2008-ban egy súlyosabb stroke-ot is túlélt - a Molly Hatchet zenekar második énekese volt (1980 és 1982 között). Tehetségét a '70-es évek végén fedezte fel a banda producere, amikor Jimmy még a Raw Energy együttesben énekelt. Hangja a Molly Hatchet 1980-as 'Beatin' The Odds' és egy évvel későbbi 'Take No Prisoners' albumokon hallható. A későbbiek a következő zenekarokban fordult meg: Predator, Gator Country, Section 8, Hanging Tough. 2015 óta él a zeneipartól visszavonultan, családjával, szülővárosában, a Georgia állambeli La Grangéban.


Három szívrohamot élt túl a MOLLY HATCHET egykori énekese, Jimmy Farrar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás