Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOXIK - kisebb európai turnén mutatják be visszatérő EP-jüket a veterán new yorki thrasherek


2017-08-12

A nemrégiben újra összeállt, legendás progresszív thrash metal banda augusztus 4-én, pénteken adta ki visszatérő mini-lemezét.

A 'Breaking Class' című EP 2017. augusztus 4-én jelent meg. Az új lemezen - amita new yorki J.Rod Productions és a New Jersey-beli Under The Bed stúdiókban rögzítettek és kevertek véglegesre - az a Charles Sabin énekel, aki annak idején a klasszikus 'Think This' albumon vokálozott. Íme az új EP borítója és tracklistája:

01. Stand Up
02. Breaking Class
03. Psyop

Íme a teljes album premiere, valamint a nyitó-dal szöveges klipje:

A Toxik egy kisebb őszi európai turnén mutatja be az új dalokat élőben. Íme a beosztás:

 

Szeptember
9 - Fall Of Summer - Torcy, Franciaország
10 - Little Devil - Tilburg, Hollandia
13 - Viper Room - Bécs, Ausztria
15 - PMK - Innsbruck, Ausztria
16 - Storm Crusher Festival - Puchersreuth, Németország

 

A new yorki Hudson Valley-ből származó Toxik a '80-as évek végén, a feltörekvő Roadrunner Records szárnyai alatt olyan klasszikus "gondolkodó" metal-albumokat adott ki, mint a 'World Circus', vagy a 'Think This'. Ezen albumokon a zenetörténelem során először volt hallható a speed metal brutalitásával és agressziójával vegyített progresszív, technikás hard rock stílus. A Toxik fennállása során bejárta az egész Államokat. Első, 1992-es feloszlásukig olyan együttesekkel turnéztak, mint a Pantera, a King Diamond, az Exodus és a Sepultura. Legutóbbi hivatalos kiadványuk a 2010-es 'Think Again' DVD volt, melyen addig nem látott koncertfelvételek és kiadatlan videók kaptak helyet. 2013-as visszatérésüket követően 'In Humanity' címmel kiadtak egy új promó-demót is.

A Toxik új felállását Mike Sanders énekes, Josh Christian gitáros, illetve Shane Boulos basszusgitáros és Jim DeMaria (Whiplash, Planet Piss, Poois, Screwface, ex-Generation Kill) dobos alkotja.


TOXIK - kisebb európai turnén mutatják be visszatérő EP-jüket a veterán new yorki thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás