Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'80-69-64' című EP-vel jelentkezik a kanadai LAST BULLET zenekar


2017-07-16

A torontói hard rock banda immáron harmadik mini-lemezét jelenteti meg.

"A Last Bullet nem azt a banda, ami megelégszik néhány-ezer Facebook-lájkolóval és egy pár ingyen itallal. A Last Bullet a világot akarja; mégpedig most. Ezért pedig képesek vért izzadni, és lemondani minden emberi félelemről. Méltóan nevükhöz, minden koncertet úgy játszanak, mintha az lenne az utolsó; eme attitűd pedig régóta hiányzott a kanadai rock-színtérről; így jelen esetben kétségkívül egy jövőbeni szenzációról van szó!".

A Velvet Revolver, a Stone Temple Pilots, a Led Zeppelin és az AC/DC által inspirált, díjnyertes kanadai rockerek az évek során számos nemzeti turnét és fesztivál-fellépést lebonyolítottak. Az utóbbi nyolc esztendőben olyan megszámlálhatatlan mennyiségű legendás előadó (Aerosmith, Soundgarden, Jane's Addiction, Bryan Adams, Buckcherry, Monster Truck, One Bad Son, Bleeker, The Wild, stb.) előzenekaraként léphettek fel; és bátran kijelenthető, hogy a Last Bullet stílusilag ezen bandák mindegyikéhez tökéletesen passzol.

Most eljött az idő egy új EP kiadására. A '80-69-64' című lemez producere és hangmérnöke Brian Moncarz (The Trews, Our Lady Peace, Bleeker, Circa Survive) volt; a maszterizálást pedig Brian Lucey (The Black Keys, Marilyn Manson, Liam Gallagher, Royal Blood) végezte. Az új kiadvány a banda első két EP-jének ['Love.Lust.Illusion' (2012), 'Last Bullet' (2010)] folytatása.

"A '80-69-64' olyan, mint életed legjobb egyéjszakás kalandja. Egy pörgős és mocskos EP ez, ami hat magas kaliberű rock-himnuszt tartalmaz. Ezek a számok pedig olyan keményen ütnek, mint egy roszdás kalapács, amivel tökön vágnak!" - kommentálta Bryan Fontez énekes az új lemezt, amire az alábbi nóták kerültek fel:

01. Sin
02. Gimme Time
03. Bright Lights
04. Southern Lips
05. Smoke & Ashes
06. Little Miss Filthy

A banda korábban bemutatta a 'Sin' című single hivatalos videóját. A videoklip rendezését, szerkesztését és vágását a Last Bullet frontembere, Bryan Fontez végezte el. A 'Sin' kisfilmjét Torontó egyik történelmi épületében, a Fairmont Royal York Hotelben vették videóra. Többnyire ebben az 1929-ben épült hotelben forgatták a Fűrész film-sorozat 5. részét, és a Doors legendája, Jim Morrison is itt véste bele nevét az egyik 24. emeleti falba - épp ott, ahol a Last Bullet új klipje készült.

Fontez az új single-dal kapcsán a következőket nyilatkozta: "A világ több szempontból is sötét, zord és elkülönített hellyé változott. Előítélet, tudatlanság, anyagiasság és empátia-hiány: ezek választják szét az embereket, és emelnek sötét felhőket minden felé. A 'Sin' dalt egy cinikus, de ugyanakkor realisztikus hozzáállás szülte. Azokról a tényezőkről szól, amik okán tönkrement ez a vállalatok, termékek és tartalmak által manipulált modern társadalom".

Így készült a videó:

Bővebb infók a Last Bullet zenekarról: www.lastbulletmusic.com


'80-69-64' című EP-vel jelentkezik a kanadai LAST BULLET zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás