Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BIGFOOT - egy hét múlva kiadja első nagylemezét a brit hard rock banda; itt az új dal, a 'Karma'!


2017-10-06

A Bigfoot együttes önmagáról nevezte el új, október 13-án megjelenő stúdióalbumát.

A 2014 tavaszán létrejött Bigfoot együttest Észak-Nyugat-Anglia rock-színterének jólismert nevei alkotják. Zenéjük alapja az erőteljes ének, a dupla szólógitár és a hangsúlyos ritmus-szekció adja. Hatásai a rockzenei palettán meglehetősen széleskörben ingadoznak: az Eagles-től kezdve egészen a Panteráig minden beütés fellelhető a Bigfoot dalaiban - ebből pedig egy kiterjedt rajongótábor következik...

Megalakulása óta a Bigfoot rendszeresen turnézik Nagy-Britannia nagyvárosaiban: 2014-ben felléptek a Breakout Festival-on, 2015-ben pedig a Bloodstock és a Hard Rock Hell nagyszínpadi produkciói voltak.

A Bigfoot eddig két EP-t adott ki ('Bigfoot' és 'Stone Soldiers' címen) - mindkettő sikeresnek bizonyult, mind a médiában, mind a rajongók körében. Debütáló nagylemezük nemrég készült el: a felvételek 2017 tavaszán zajlottak le.

A Bigfoot 2017. október 13-án jelenteti meg első, önmagáról elnevezett nagylemezét, amit Justin Richards hangmérnök producelésében rögzítettek. Íme a borító és a dallista:

01. Karma
02. The Fear
03. Tell Me A Lie
04. Forever Alone
05. Eat Your Words
06. Prisoner Of War
07. Freak Show
08. I Dare You
09. The Devil In Me
10. Uninvited
11. Yours

A 'The Fear' című single hivatalos videoklipje - amit Shane Green rendezésében forgattak Wolverhampton-ban - lentebb megtekinthető. Szintén alább érhető el a 'Tell Me A Lie' és a 'Forever Alone' című szám, valamint a 'Karma' szöveges videója és egy dokumentációs klip, amiben bemutatkoznak a banda tagjai.

A Bigfoot első hivatalos lemezbemutató koncertje Manchester-ben kerül megrendezésre, a Sound Control klubban, október 14-én.

A Bigfoot felállása így néz ki:

Antony Ellis - ének
Sam Millar - gitár
Mick McCullagh - gitár
Matt Avery - basszusgitár
Tom Aspinall - dobok


BIGFOOT - egy hét múlva kiadja első nagylemezét a brit hard rock banda; itt az új dal, a 'Karma'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás