Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

JACK RUSSELL’S GREAT WHITE - itt az első dal-premier az új akusztikus albumról!


2017-07-16

A legendás énekes és Jack Russell's Great White nevű együttese 30. évfordulóját ünnepli a legendás 'Once Bitten' albumnak.

Az ünnep alkalmából a Jack Russell's Great White felvette a klasszikus lemez akusztikus változatát. Az új kiadvány várhatóan a nyár végén lát napvilágot, 'Once Acoustically Bitten' címen (eredetileg július 14-én jelent volna meg, de végül "komoly produkciós gondok" miatt át kell helyezni a dátumot).

A banda ezzel szinte egyidőben, július 6-án indult észak-amerikai turnéra. Az ősz végéig tartó USA-körúton elhangzik teljes egészében a multi-platina státuszú 'Once Bitten' album, valamint annak egyes dalainak új, akusztikus verziója - ilyen például a 'Lady Red Light', ami lentebb meghallgatható.

"A 'Once Bitten' album volt számomra az a lemez, aminek köszönhetően véglegesen felkerültünk a nemzetközi zenei térképre; egyben akkor éreztem, hogy végre megtaláltam azt a bandát, amiben a helyem van" - nyilatkozta Jack Russell énekes. "Azt megelőzően komoly útkereséseken estünk át... Első albumunk például még egyfajta "Judas Priest-stílust" viselt magán, a második pedig inkább billentyű-játékban volt erős. A 'Once Bitten' azonban az a fejezet volt, amikor mindannyian úgy éreztük, megtaláltuk a valódi pozíciónkat; azt a helyet, ahol lennünk kell. Ez az új akusztikus lemez egyfajta főhajtás fennállásunk több mint harminc éve, és első nagy platinalemezünk megjelenésénak harmadik évtizede előtt. Nagyon örülünk, hogy ennyi idő elteltével még mindig jelen vagyunk a színen, és a rajongókkal közösen énekelhetjük ezeket a régi klasszikusokat. Ez egy igazi áldás számunkra".

Jack Russell eredetileg 1977-től 2001-ig volt a legendás blues rocker Great White énekese. Ekkor egy év szünet elteltével alakult ismét újjá a banda, azonban 2011-ig Russell - egészségügyi problémái miatt - kevésbé volt aktív. 2013 decemberében született meg a bírósági döntés, hogy a veterán csapat jogait a Jack Russell's Great White néven futó csapat kaphatja meg.

A Russell-féle Great White 2015-ben és '16-ban vette fel új nagylemezét, ami 'He Saw It Comin’' címmel jelent meg 2017. január 27-én. A stúdióban (és a koncerteken) Russell-t az "eredeti" Great White gitárosai, Tony Montana és Robby Locher (Fight), Dan McNay (Montrose) basszer és Dicki Fliszar (Bruce Dickinson) dobos kíséri. (Erről korábban itt adtunk hírt.)

A jövőbeni, ünnepi turné dátumai és állomásai itt olvashatók.


JACK RUSSELL’S GREAT WHITE - itt az első dal-premier az új akusztikus albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás