Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RADIO MOSCOW - új dalt tett közzé a dél-kaliforniai rock-trió


2017-09-06

Ötödik nagylemezét rögzítette az amerikai pszichedelikus rockbanda, a Radio Moscow. Új stúdióalbumuk 'New Beginnings' címmel lát napvilágot, új kiadójuk, a Century Media Records jóvoltából, szeptember 29-én.

A 'New Beginnings' alább látható borítóját Courtney Cole művész és Dana Trippe fényképész közös tervei alapján készítették. Magát az albumot a San Diego-beli Lost Ark Stúdióban rögzítették, Mike Butler hangmérnök társaságában, a banda frontembere, Parker Griggs producelésében. A maszterizálást Mark Chalecki (Little Red Book Mastering) végezte.

A 'New Beginnings' megjelenik CD-n és digitálisan, valamint fekete és többféle színű, limitált LP+CD pakkban (ajándék, Robin Gnista által festett poszterrel).

Új ópuszuk megjelenése alkalmából, a Radio Moscow részt vesz egy The Drifting elnevezésű európai turnén, ami szeptember 26.-tól október 31.-ig tart "a torz hard rock-riffek és az izzadt blues muzsika" jegyében. Ezt megelőzően több európai fesztiválon is fellép a banda, illetve lebonyolít egy brit mini-turnét is, a The Groundhogs együttes társaságában.

A tracklista:
01. New Beginning
02. Deceiver
03. Woodrose Morning
04. Dritin’
05. No One Knows Where They’ve Been
06. Last To Know
07. New Skin
08. Pacing
09. Pick Up The Pieces
10. Dreams

A 'New Beginning' című szám lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában, a 'Pacing' dal videoklipjével egyetemben.

A Radio Moscow triót Parker Griggs gitáros-énekes, Anthony Meier basszer és Paul Marrone dobos alkotja. A banda eddig négy albumot adott ki, az Alive Records égisze alatt (a legutóbbi 2014-ben jelent meg, 'Magical Dirt' címmel). Az együttes több alkalommal is bejárta turnéival az USA-t és Európát - olyan bandák előtt léptek színpadra, mint a Graveyard, a Witchcraft, a Pentagram vagy a Nebula. Számos európai fesztiválon is feltűntek; emellett pedig nagyszínpadon léptek fel a Psycho California rendezvényen. 2015 szeptemberében Mexikóban is bemutatkozott a banda - ezt egy újabb, Sheepdogs-szal közös USA-turné, majd egy 2016-os koncertlemez követte.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a radiomoscow.net oldalon olvashatók.


RADIO MOSCOW - új dalt tett közzé a dél-kaliforniai rock-trió
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás