Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albumot jelentett be a legendás metal-énekes, THOR


2017-07-19

A legendás kanadai hard rock-énekes, Jon Mikl, azaz Thor újra elfoglalja a metal trónját, és kiad egy vadonatúj stúdióalbumot, amitől örökre lüktetni fognak az ereid, és zúgni a füleid.

A 'Beyond the Pain Barrier' című Thor album augusztus 4-én lát napvilágot, egyidőben az énekes finnországi Porispere Fesztiválos fellépésével. Thor ezt követően egy nagyszabású, 30 állomásos észak-amerikai turnén is bemutatja az új albumot.

Az énekes elmondta: “Megadatott számomra az a fantasztikus lehetőség, hogy fiatal zenészekkel / dalszerzőkkel dolgozhattam ezen a lemezen. John Leibel és Ted Jedlicki gitárosok totálisan tisztában vannak napjaink metal-hangzásával. Dalaim klasszikus riffjei és melódiái az ő modern metal stílusukkal és performanszukkal egy igazán gyilkos anyagot eredményezett”.

Ezzel egyidőben jelentették be azt is, hogy Return Of The Thunderhawk címen még ebben az évben megjelenik az új Thor-dokumentáció (ami a nagysikerű I Am Thor film folytatása). Ennek és az új albumnak első előzeteseként lentebb megtekinthető a Thor új klipje, a 'The Calling'.

Thor így folytatta: “Érzésem szerint ez az új lemez a klasszikus 'Metal Avenger' album egyenes folytatása. A történet tehát roppantul erőteljes, de ugyanakkor dallamos himnuszokkal folytatódik”.

A 'Beyond the Pain Barrier' itt rendelhető elő CD-n, itt pedig digitálisan.

A tracklista:
01. Tyrant
02. The Calling
03. Beyond The Pain Barrier
04. When A Hero Dies
05. On Golden Sea
06. Phantom's Light
07. Twilight Of The Gods
08. Galactic Sun
09. The Land
10. Deity In The Sky
11. Thunder
12. Quest For Valor

És ha mindez nem lenne elég, hamarosan egy három-lemezes (2CD+DVD) "Ultimate Collector’s edition" pakkban jelenik meg a Thor klasszikus, 1985-ös koncertalbuma, a 'Live in Detroit'. Bónuszként az 'AN-THOR-LOGY' DVD, és egyéb koncertfelvételek kaptak helyet a speciális kiadványon, ami nem mellesleg megrendelhető bakeliten is.


Új albumot jelentett be a legendás metal-énekes, THOR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás