Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: A Candlemass egykori frontembere, Messiah Marcolin vendégeskedett az AMON AMARTH Gävle-beli koncertjén


2017-07-19

Az Amon Amarth július 14-én lépett fel a svédországi Gävle városában megrendezett Gefle Metal Fesztiválon.

A Gävle-beli buli során a banda előadta 'Hel' című számát. A performansz során vendégként csatlakozott a csapathoz a Candlemass egykori frontembere, Messiah Marcolin, aki nem mellesleg a dal stúdiós változatát is közösen adta elő a bandával (a 2008-as 'Deceiver of the Gods' albumon. Íme egy rajongói fellépés az Amon Amarth és Marcolin közös produkciójáról:

Az Amon Amarth 2016 októberének elején mutatta be új dobosát, Jocke Wallgren személyében. A banda aktuális, 'Jomsviking' című stúdióalbumán még a Vomitory dobosa, Tobias Gustafsson játszik; miután a banda és Fredrik Andersson útjai tavaly márciusban, 17 év után váltak külön. (A 'Jomsviking'-ről bővebben itt írtunk.)

A zenekar világkörüli turnéja - aminek keretében, 2016. december 6-án a budapesti Barba Negrában is felléptek - 2017. július 14-én, pénteken folytatódik; méghozzá egy nagyszabású európai fesztivál-túra keretében. Augusztus 23-án újra a Barba Negrában koncertezik a banda - erről itt lehet bővebben olvasni.

A 'Jomsviking' albumról részletesen itt írtunk.


Videó: A Candlemass egykori frontembere, Messiah Marcolin vendégeskedett az AMON AMARTH Gävle-beli koncertjén
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás