Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEEP PURPLE - 13 perces rövidfilm készült a 'Johnny's Band' című számhoz; EP formájában is megjelenik a single


2017-07-20

A legendás hard rock banda hamarosan kiad egy új, öt-számos EP-t, aminek címadója az 'InFinite' album aktuális single-dala, a 'Johnny's Band'.

A 'Johnny's Band' című szám, valamint annak Craig Hooper és Collin Games által rendezett videoklipje egy fikcionális rockbandáról szól, amely a kezdetekben nagy sikereknek örvend, de később, "egyszer minden jó véget ér" alapon kénytelen feloszlani. Némi idő elteltével a zenészek rájönnek, hogy hiába az elveszett sikerek és a dicsőség - csakis egy dolog számít: a koncertezés élménye.

Korábban már megjelent a dal eredeti, négyperces videoklipje; most azonban napvilágot látott a teljes, 13 perces alkotás - lentebb mindkét változat megtekinthető.

A "Johnny’s Band" zenekart a brit rockipar jól ismert arcai válogatják össze - feltűnik a videóban a S.E.X. együttesből ismert Phil Jones, Dai Shell a Sassafras-ból és Steve Williams a Budgie-ból, valamint a Saxon egyik alapítója / egykori basszusgitárosa, Steve “Dobby” Dawson. A "Johnny’s Band" fiatal énekese Johnny Jones, aki Steve Balsamo énekes-dalszerző alakít (ő korábban többek közt együttműködött a néhai zongorista legendával, Jon Lorddal).

A 'Johnny's Band' című single limitált EP formájában is megjelenik, 2017. augusztus 4-én, az earMUSIC jóvoltából, digitálisan, valamint CD-n és bakeliten, bónuszként négy korábban kiadatlan, exkluzív dallal felszerelve - köztük az 'In & Out Jam', amit Roger Glover rögzített, az 'InFinite' stúdiós munkálatai során. Íme a borító és a dallista:

01. Johnny’s Band (album verzió)
02. In & Out Jam (próba-felvétel, Roger Glover előadásában)
03. Strange Kind Of Woman (live / Gävle, 2013.08.10.)
04. The Mule (live / Gävle, 2013.08.10.)
05. Hell To Pay (live / Gävle, 2013.08.10.)

A Deep Purple aktuális, 'InFinite' címet viselő nagylemezét ezúttal is a legendás Bob Ezrin (KISS, Pink Floyd, Kansas, stb.) producelte, egy Nashvillle-i stúdióban (erről bővebben itt írtunk). 2017. április 7-én jelent meg az új lemez, ami a 2013-as 'Now What?!' folytatása. Íme a borító és a tracklista:

A tracklista:
01. Time For Bedlam
02. Hip Boots
03. All I've Got Is You
04. One Night In Vegas
05. Get Me Outta Here
06. The Surprising
07. Johnny's Band
08. On Top Of The World
09. Birds Of Prey
10. Roadhouse Blues

A legendás banda 2017 tavaszán indult lemezbemutató turnéra, a The Long Goodbye molinó alatt. Ezen a körúton mutatják be először az új album dalait (habár a turné elnevezése okot adhat a banda esetleges visszavonulását illető pletykákra). A május közepén indult turné - melyen többnyire a Europe az előzenekar - hátralévő dátumai és állomásai alább olvashatók:

November
17 - Birmingham, Anglia - Birmingham Arena
18 - Manchester, Anglia - Manchester Arena
20 - Cardiff, Wales - Cardiff Arena
22 - Glasgow, Skócia - SSE Hydro
23 - London, Anglia - 02 Arena


DEEP PURPLE - 13 perces rövidfilm készült a 'Johnny's Band' című számhoz; EP formájában is megjelenik a single
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás