Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SINICLE - új albummal jelentkezik a los angelesi power-trió; 'Baltimore' címmel mutattak be új videoklipet


2017-07-20

A Sinicle 'Angels & Demons' címmel jelenteti meg új nagylemezét, 2017. szeptember 22-én.

A Sinicle a heavy metal ritmusait ötvözi a rock dühös hangzásával és a blues lelkével; ezáltal kialakítván egy egyedi, sajátos hangzást. A banda 'Angels & Demons' című albuma - ami itt előrendelhető - (ahogy azt maga a lemez címe is elárulja) "lágy dallamokat forraszt nyers brutalitássá".

Az 'Angels & Demons' producere és mixere a banda frontembere, Drew Zaragoza volt. A maszterizálást Maor Appelbaum végezte, saját kaliforniai stúdiójában.

A tracklista:
01. DEER XING
02. Damnation
03. Death Coast
04. Angels & Demons
05. Miller Time
06. Rabbit Hole
07. Baltimore
08. Esoteric
09. Broken Silence
10. Free Like Me
11. Operations Activate

Lentebb elérhető az első új single, a 'Baltimore' hivatalos videoklipje.

A Reno-i származású bandát Drew Zaragoza és Justin Miller alapította. Később a csapat Nevada államból átköltözött Hollywood-ba, ahol egy zenei konzervatóriumban megismerkedtek egy kolumbiai dobossal, Diego Patino-val.

2016-ban a Sinicle nyitotta az Ozzfest Meets Knotfest egyik napját; később pedig egy nagyszabáső turnét bonyolítottak le az USA nyugati partján. Eközben megjelent 'Still in Mind' című albumuk, ami prominens sikereket és még több turnét, fesztivál-fellépést, média-lefedettséget eredményezett (olyan neves előadók előzenekaraként állhattak színpadra, mint az Exodus, a Ghoul, az Allegaeon, a Revocation és Rex Brown).


SINICLE - új albummal jelentkezik a los angelesi power-trió; 'Baltimore' címmel mutattak be új videoklipet
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás