Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közzétették a LINGUA MORTIS ORCHESTRA teljes 2013-as Wacken fesztiválos fellépésének profi felvételét


2017-07-20

A legendás német heavy metal banda, a Rage egyes tagjai által alapított Lingua Mortis Orchestra 2013 augusztusában lépett fel Európa legnépszerűbb metal-fesztiválján.

A Lingua Mortis Orchestra zenekart három egykori Rage-tag Victor Smolski gitáros-billentyűs, Peavy Wagner énekes-basszer és André Hilgers dobos alapította. A zenekar 2013 januárjának végén adta első koncertjét, a 70000 Tons Of Metal cirkáló-fesztiválon. A 15 tagból álló zenekar két egymást követő estén is fellépett a tengerjáró "metal-hajó" Chorus Line színházában. A sajtó és a lelkes rajongók visszajelzéseinek köszönhetően, a banda tagjai ezután úgy döntöttek, áprilisban nekilátnak első nagylemezük felvételeinek. A dalokért és a zenei irányzatért Smolski volt a felelős, aki Peavy Wagner-rel és Hilgers-szel közösen rövid idő alatt be is fejezte a Lingua Mortis Orchestra első nagylemezének munkálatait, melyet a Rage 1996-os kultikus 'Lingua Mortis' albumának folytatásaként tartanak számon. Minderről bővebben itt írtunk.

A zenekar a 2013-as német Wacken Open Air fesztiválon is bemutatta debütáló albumát. A performanszról most került elő a teljes, hivatalos, professzionális felvétel. Íme a szettlista és a teljes videó:

01. Cleansed By Fire
02. From The Cradle To The Grave
03. Scapegoat
04. Empty Hollow
05. Lament
06. Witches' Judge
07. Straight To Hell


Közzétették a LINGUA MORTIS ORCHESTRA teljes 2013-as Wacken fesztiválos fellépésének profi felvételét
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás