Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a GENOCIDE PACT zenekar új klipje, a 'Pain Reprisal'!


2018-01-29

A Relapse Records nemrég lemezszerződést kötött a washingtoni trióval, ami immáron 2013 óta a könyörtelen, dühös death metal zene egyik legjelentősebb helyi képviselője.

A Genocide Pact néhány hete felvette második nagylemezét, ami az 'Order of Torment' címet kapta. Az új lemez 2018. február 2-án jelenhet meg, a banda új kiadója, a Relapse jóvoltából, CD-n, LP-n és digitális formában (előrendelés itt).

A csapat friss közleménye így szól: “Izgatottan jelenthetjük be, hogy innentől fogva mi is a Relapse Records-családot erősítjük, néhány jóbarátunk, valamint számos kiváló zenekar társaságában. Nemrég fejeztük be második albumunk, az 'Order of Torment' felvételeit, és már alig várjuk, hogy rászabadíthassuk ezt az anyagot a tömegekre!!!”.

Az új albumot Kevin Bernsten (Full Of Hell, Code Orange, Magrudergrind) producerrel vették fel Baltimore-ban, a Developing Nations stúdió falai között. Az alább látható lemezborítót nem más, mint a legendás Joe Petagno (Motörhead, Autopsy, Marduk, Pink Floyd) készítette. Az 'Order of Torment' "nyolc lüktető, könyörtelen death metal-kompozíciót tartalmaz, a kaotikus, experimentális fajtából".

A tracklista:
01. Conquered And Disposed
02. Decimation Grid
03. Spawn Of Suffering
04. Pain Reprisal
05. Ascendancy Absolved
06. Structural Dissolution
07. Authoritarian Impulse
08. Blood Rejection

Lentebb meghallgatható a vadonatúj single, az album nyitó-dala, a 'Conquered And Disposed'. Újabban megjelent a 'Structural Dissolution' audiója, valamint a 'Pain Reprisal' videoklipje is.

A Genocide Pact eleinte egy nagysikerű underground demóval és egy kislemezzel turnézott Washington-szerte; ezt követően pedig felvették 'Forged Through Domination' című debütáló albumukat, amit az A389 Recordings adott ki, 2015 folyamán. A banda azóta már az egész Államokat körbejárta turnéival - ezek során pedig többek közt olyan legendák előtt állhattak színpadra, mint a Nails, a Toxic Holocaust, a Gatecreeper, a Darkest Hour,  az Iron Reagan, a Power Trip és a Caveman Cult, illetve színpadra állhattak a híres Maryland Deathfest-en is. Alább elérhető egy videó-felvétel a Genocide Pact new yorki, St. Vitus-beli koncertjéről.

A Genocide Pact korábbi dalai, albumai a Bandcamp-en hallgathatók és rendelhetők meg.


Itt a GENOCIDE PACT zenekar új klipje, a 'Pain Reprisal'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás