Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ASTAROTH INCARNATE - Cradle Of Filth-klasszikust dolgozott fel a kanadai black metal banda


2019-12-29

A kanadai Astaroth Incarnate zenekar 'Ascendance' címmel látta el vadonatúj EP-jét, amiről most megjelent a második single-dal.

A frontember, Astaroth így szólt: "Célunk az, hogy olyan extrém metal muzsikát alkossunk, ami a maga kreatív formájában határtalan, de ugyanakkor hű gyökereinkhez, és alapvetően a metalzenéhez. Bandánk minden tagja más-más zenei háttérrel rendelkezik; ezáltal a dalszerzői munka is különböző felfogásban zajlott; épp úgy, mint a dalszövegek, melyek többféle jelentéssel égnek bele a hallgató agyába. A zene és a dalszövegek egyébként remek összhangban vannak - tulajdonképpen mindkettő múltbéli személyes tapasztalatokon alapszik, ugyanakkor saját identitással rendelkezik".

Az Astaroth Incarnate zenéjét egyébként nem könnyű bekategorizálni, mivel dalaikban black metal-elemek vegyülnek death- / thrash- / melodic- / doom- / groove-hatásokkal. Összességében tehát egy egyedi, műfajok közti ötvözetről van szó. A vokál-témák szintén széles skálán mozognak, a dobok progresszivitást tükröznek, a groove-ok technikásak, a szólók és a riffek pedig könnyen megragadnak az ember fejében.

Az Astaroth Incarnate a 2017-es EP, az 'Omnipotence - The Infinite Darkness' folytatásaként adta ki új mini-lemezét, 'Ascendance' címmel. A 2019. december 6-án megjelent, digitális lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. I am Fire I am Death (Alpha)
02. I am Fire I am Death (Omega)
03. Her Ghost In The Fog [Cradle Of Filth feldolgozás]

Az első dal-premier, az 'I am Fire I am Death (Omega)' hivatalos videoklipje itt érhető el:

Lentebb meghallgatható a 'Her Ghost In The Fog' című Cradle Of Filth-feldolgozás is, amiben vendégként szerepel a Hexenklad / ex-Eclipse Eternal frontember Voldemars és Alina Snowmaiden:

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


ASTAROTH INCARNATE - Cradle Of Filth-klasszikust dolgozott fel a kanadai black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás