Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ASTAROTH INCARNATE - pénteken új EP jelenik meg; itt a friss szöveges videó!


2017-09-04

A kanadai Astaroth Incarnate zenekar 'Omnipotence - The Infinite Darkness' címmel látta el vadonatúj EP-jét, amit szeptember 8-án ad ki a helyi CDN Records.

A frontember, Astaroth így szólt: "Célunk az, hogy olyan extrém metal muzsikát alkossunk, ami a maga kreatív formájában határtalan, de ugyanakkor hű gyökereinkhez, és alapvetően a metalzenéhez. Bandánk minden tagja más-más zenei háttérrel rendelkezik; ezáltal a dalszerzői munka is különböző felfogásban zajlott; épp úgy, mint a dalszövegek, melyek többféle jelentéssel égnek bele a hallgató agyába. A zene és a dalszövegek egyébként remek összhangban vannak - tulajdonképpen mindkettő múltbéli személyes tapasztalatokon alapszik, ugyanakkor saját identitással rendelkezik".

Az Astaroth Incarnate zenéjét egyébként nem könnyű bekategorizálni, mivel dalaikban black metal-elemek vegyülnek death- / thrash- / melodic- / doom- / groove-hatásokkal. Összességében tehát egy egyedi, műfajok közti ötvözetről van szó. A vokál-témák szintén széles skálán mozognak, a dobok progresszivitást tükröznek, a groove-ok technikásak, a szólók és a riffek pedig könnyen megragadnak az ember fejében.

A tracklista:
01. Obscurity
02. Curse Of The Black Plague
03. Unfleshed
04. Sanctum Of Torment
05. Re-Creation

Az első dal-premier, az 'Unfleshed' audiója, valamint a frissen megjelent 'Curse Of The Black Plague' szöveges klipje itt elérhető (az előrendeléseket itt lehet leadni):

Bővebb infók a bandáról a Facebook-on olvashatók.


ASTAROTH INCARNATE - pénteken új EP jelenik meg; itt a friss szöveges videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás