Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Worldwide Warfare' címmel jelent meg a NECROTTED harmadik albuma - itt a teljes stream!


2017-10-29

A 2008-ban alakult, német, "csonttörő death metal" zenében utazó Necrotted október 27-én jelentette meg harmadik nagylemezét.

A 'Worldwide Warfare' - ami a Rising Nemesis Records jóvoltából került forgalomba - "tíz iszonyatosan kegyetlen, a világ elpusztítására, kiirtására alkalmas death metal-tételt" tartalmaz. A Necrotted új lemezén kiváló módon keveredik egymással a brutalitás, a tempó és a shred-gitár momentumok, valamint az alapvetően monstre keménység, amit a műfaj bármelyik veteránja megirigyelne".

A Necrotted az alábbi közleményt adta a 'Worldwide Warfare' album kapcsán: "Dél-német death metal-brigádunk ebben az évben kiadja harmadik nagylemezét, aminek 'Worldwide Warfare' a címe. Az albumra 10 szocio-kritikus szám került fel, a globális forradalmat és az emberiség végső háborúját hirdetve. Kísérteties gitár-riffek, kegyetlenül gyors blastbeat-ek és dupla-basszus támadások fűszerezik a slam-témákat és a fogós refréneket ezen a brutális albumon; megfejelvén mindezt karcos és mélyről jövő vokálokkal. Szintén harmadjára történt egyébként meg az, hogy a keverést Nikita Kamprad-ra (Der Weg Einer Freiheit) bíztuk; a maszterizálást azonban most először Benjamin Stelzer (Parasite Inc.) végezte el".

Íme a 'Worldwide Warfare' borítója és tracklistája:

01. Worldwide
02. No War But Class War
03. Hunt Down The Crown
04. Vile Vermin
05. The Lost Ones
06. My Foray, Your Decay
07. Unity Front
08. Our Dominion
09. Babylon
10. Forlorn Planet

Az első premier, a 'Vile Vermin' lentebb elérhető. A teljes album-streamet a megjelenés napján tették közzé:


'Worldwide Warfare' címmel jelent meg a NECROTTED harmadik albuma - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás