Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ALMANAC - itt a 'No More Shadows' koncert-klipje a 'Kingslayer' album bónusz DVD-jéről!


2017-11-26

Az Almanac - amit Victor Smolski, a legendás Rage egykori gitárosa vezet - előállt második nagylemezével!

Victor Smolski Almanac projektje egy vadonatúj dimenziót nyitott a szimfónikus power metal univerzumában; köszönhetően többek közt annak, hogy jelen esetben három rendkívül tehetséges énekes - Jeannette Marchewka (Lingua Mortis Orchestra), Andy B. Franck (Brainstorm) és David Readman (Pink Cream 69, Tank) - működik közre néhány legendás zenésszel.

2016 márciusában jelent meg az Almanac debütáló albuma, a 'Tsar' (erről bővebben itt írtunk), amit két nagyszabású európai turné követett, az Orden Ogan társaságában. Smolski ezt követően neki is látott a második Almanac album, a 'Kingslayer' megírásának. 2017 elején a stúdiózás is lezajlott, a wuppertali HeyDay Stúdióban.

"Második támadásunk esedékessége immáron nem kérdés" - nyilatkozta Smolski, majd így folytatta: "A ’Kingslayer’ a ‘Tsar'  legikus folytatása - mindössze annyi a különbség, hogy ez egy jóval összetettebb, keményebb és gyorsabb album. Most már elmondhatjuk magunkról, hogy közös tapasztalatokkal, élményekkel is rendelkezünk - köszönhetően a rengeteg koncertnek; vagyis a két turnénak és a fesztivál-fellépéseknek -; ez pedig totálisan beleitta magát a stúdió-munkákba is. A banda még jobban összenőtt, még erősebb lett; ez az energia pedig érezteti magát az új nótákon is. Elég sok időt fektettünk  munkálatokba - a lehető legjobbat adtuk magunkból. A ‘Kingslayer’ tehát egy perfektül kidolgozott metal-album, ami rendkívül erőteljes hangzással rendelkezik!".

A 'Kingslayer' november 24-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Az alább látható lemezborítót - hasonlóan a 'Tsar' albumhoz - a híres magyar művész, Havancsák Gyula (Accept, Destruction, Ensiferum, stb).

Az Almanac fellépett az idei Masters Of Rock fesztiválon, ahol a banda előadott két vadonatúj dalt ('Losing My Mind', 'Children Of The Sacred Path'). A koncert professzionális kamerákkal rögzítésre került: a teljes felvétel felkerül a 'Kingslayer' limitált változatának bónusz DVD-jére. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Children Of The Sacred Path' és a 'No More Shadows' hivatalos koncert-videója.

A 'Kingslayer' eredeti dallistája így néz ki:

01. Regicide
02. Children Of The Sacred Path
03. Guilty As Charged
04. Hail To The King
05. Losing My Mind
06. Kingslayer
07. Kingdom Of The Blind
08. Headstrong
09. Last Farewell
10. Red Flag

Íme a 'Losing My Mind' dal videoklipje, amit Smolski így kommentált: "Ez a dal egy új fejezetet jelképez az Almanac számára. Különböző vokál-témák, gitárriffek, dallamok és nagyzenekari betétek elegye hallható benne. Jó móka volt kipróbálni új dolgokat; és a ráfordított idő is megérte". Alább elérhető a 'Hail To The King' szöveges videója, valamint kiadvány első négy hivatalos előzetese is:


ALMANAC - itt a 'No More Shadows' koncert-klipje a 'Kingslayer' album bónusz DVD-jéről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás