Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Black to Blues' című mini-lemezzel jelentkezik a BLACK STONE CHERRY


2017-07-27

A Kentucky-beli rockerek személyes blues-hőseik előtt tisztelegnek új EP-jükkel, ami szeptember 29-én lát napvilágot CD-n, bakeliten és digitális formában.

Fontos megjegyezni, hogy a Mascot Label Group kiadó ezen generáció blues-ikonjainak elsőszámú otthona - itt alkot Joe Bonamassa, Beth Hart, Walter Trout, Kenny Wayne Shepherd, Eric Gales, Jonny Lang, Robben Ford, Bernie Marsden, Ronnie Baker Brooks és Sonny Landreth is. Most eljött az idő, hogy a Kentucky-beli Black Stone Cherry is csatlakozzon ehhez az illusztris listához.

Mielőtt még azt gondolnád, "Hé, blues... ez olyasmi, amit az apám hallgatott régen...", ez a négy fiatal srác bebizonyítja, ez egy hatalmas tévedés.

A Black Stone Cherry tagjai felelevenítették hat kedvenc blues-klasszikusukat (olyan előadóktól, mint a Howlin' Wolf, Muddy Waters, Freddie King és Albert King), és újraértelmezték őket saját, klasszikus rock-stílusában.

Tudom, hogy furán hangzik, amint négy rock n’ roll-arc blues-lemezt készít; itt azonban arról van szó, hogy szeretnénk megosztani mindenkivel azt a fajta zenét, ami az első naptól kezdve benne van a DNS-ünkben” -  nyilatkozta Chris Robertson, a Black Stone Cherry frontembere.

A 'Black to Blues' című EP szeptember 29-én jelenik meg, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Built For Comfort
02. Champagne & Reefer
03. Palace Of The King
04. Hoochie Coochie Man
05. Born Under A Bad Sign
06. I Want To Be Loved

Íme a lemez hivatalos előzetese:

A Black Stone Cherry nem mellesleg ötödik nagylemezén dolgozik. Az új album várhatóan 2018 tavaszán jelenik meg. Erről bővebb infók hamarosan...

A banda tavaly októberben kiadott egy 'Thank You: Livin' Live' című koncert CD / DVD-t - erről bővebben itt írtunk.


'Black to Blues' című mini-lemezzel jelentkezik a BLACK STONE CHERRY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás